Sterren op TV
Annelien Coorevits Temptation Island presentatrice

Annelien Coorevits presentatrice Temptation Island

Annelien Coorevits is de presentatrice van Temptation Island. Samen met Rick Brandsteder heeft deze Belgische jongedame zich ontpopt tot het gezicht van het programma van zowel het Belgische VIJF als het Nederlandse RTL5. Tegenwoordig is overigens niet alleen Annelien meer te zien uit de Coorevits-familie in Temptation Island, ook haar zus Stephanie is present. Zij is actief als psychologe van het programma waarin bedrog centraal staat.

Wie is Annelien Coorevits?

Annelien Coorevits is dertig jaar oud, geboren in het Belgische Wevelgem en heeft met haar uiterlijk in de afgelopen jaren al een aardige naam opgebouwd. De in 1986 geboren blondine werd voor het jaar 2007 niet voor niets verkozen tot Miss België. De voormalig studente communicatiemanagement kwam sindsdien eigenlijk bijna overal, maar vooral ook op de Belgische televisie. Zo deed ze mee aan De tabel van Mendelejev en 71° Noord.

Ook in andere programma’s kwam ze voorbij en sinds 2015 heeft ze samen met Hilde van Wim De Valck haar eigen juwelencollectie. Annelien is overigens de vriendin van Olivier Deschacht, voetballer bij de Belgische topclub RSC Anderlecht. Ze hebben samen een dochter en een zoon.

Annelien Coorevits presentatrice Temptation Island

Sinds er een Belgische/Nederlandse uitvoering van Temptation Island is, is Annelien Coorevits de presentatrice daarvan. De blondine ziet zichzelf overigens niet als boeman door het presenteren van het programma waarin koppels elf dagen van elkaar gescheiden worden en door singles worden verleid, al heeft ze het er soms weleens moeilijk mee als ze een vrouw in ziet storten door Temptation Island.

“Als presentatrice moet je dan professioneel en neutraal blijven, je moet proberen een goed gesprek te voeren over de emoties en gedachten die op dat moment door hun hoofd razen. Achter de schermen is er gelukkig wel plaats voor een knuffel en troostende woorden”, aldus Coorevits.

Annelien Coorevits is te volgen via Instagram en Facebook.