Sterren op TV
Annekim-Boer-Marc-Boer-Zoekt-Vrouw-BZV

Annekim uit Zambia voor boer Marc in Boer Zoekt Vrouw

Annekim zit voor boer Marc in Boer Zoekt Vrouw. Alhoewel ze zelf ook al in Zambia woont, net zoals de boer uit BZV, heeft ze toch besloten om een brief te schrijven in de hoop het hart van de boer te kunnen winnen. Tot op heden is ze op de goede weg, want ze kwam de brievenronde door, ging vervolgens door naar de speeddate en mocht ook op date met boer Marc.

Inhoudsopgave

Annekim via Skype op speeddate

Annekim ging via een opmerkelijke weg op speeddate met boer Marc. Ze kon niet aanwezig zijn bij de speeddate en koos ervoor om Skype in te zetten. “Jammer dat je er niet bij kon zijn”, vertelde Marc via het videogesprek.

“Dat is ook jammer, maar ik ben al blij dat het op deze manier kan. Ik heb ook een beetje een hectische dag achter de rug. Ik kom net terug van een weesolifantje die moest gered worden, dus daar ben ik net een uurtje van terug”, aldus Annekim, die dus al in Zambia woont. “Ik vind het geweldig in Zambia. Ik zie mezelf hier nog niet snel weggaan. Ik kan overal naartoe, in ieder land in Afrika.”

Annekim uit Zambia op date met boer Marc

Voor de date was Annekim wel overgekomen uit Zambia om samen met vier andere dames en Marc een bouwwerk te maken van bamboe. Tijdens die date liet de boer zich uit over de Skype-dame. “Ze zijn allemaal leuk en dat ze uit Zambia komt, wauw. Da’s wel impressive.” De boer zal bij de keuze voor Annekim wel met iets rekening moeten houden.

“Ik heb daar natuurlijk mijn eigen ding. Ik weet wat ik wil. Ik heb een doel en een droom en ik ben hard aan het werk om dat te bereiken. Maar ik ben wel dierenarts en ik moet 24 uur per dag bereikbaar zijn. Dus ik moet op ieder moment kunnen vertrekken. Dus ik kan niet fulltime bij jou op de boerderij zijn. Het zou in het begin misschien ook niet gezond zijn om gelijk 24 uur op elkaars lip te zitten”, legde ze uit.

Mogelijk lukt het de krullenbol wel om boer Marc positiever te krijgen. “Ik ben een heel positief persoon en ik zou het leuk vinden als ik een partner kan vinden die dat met mij kan delen. Ook al heeft die persoon dat misschien niet als eigenschap, dat ik dat wel in die persoon naar boven kan halen”, aldus Annekim.

Annekim ziet boer Marc in Zambia

Annekim mocht net als Irene en Anke rekenen op een uitnodiging om bij boer Marc te komen logeren in Zambia. Ze laat de weesolifantjes dan ook even voor wat het is om een goede indruk achter te kunnen laten op de boer. In tegenstelling tot haar concurrenten lijkt ze niet echt veel last te hebben van de bizar hoge temperaturen in Zambia. Annekim wist het hart van Marc te winnen. Ze bleef als laatste over.

Boer Marc en Annekim

Annekim was in Boer Zoekt Vrouw de gelukkige die er met boer Marc vandoor ging. Even leken ze dolgelukkig met elkaar en werd er zelfs over kinderen nagedacht. Na acht maanden hebben ze echter toch besloten om een punt achter de relatie te zetten en dat kwam vooral van Annekim af. “Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn”, vertelde ze in het Algemeen Dagblad. In goed overleg besloten ze vervolgens om de relatie te beëindigen. Ze hopen wel als vrienden met elkaar verder te kunnen.