Sterren op TV
Anne-Wil Nelleke Opdienen of Afserveren lunchroom Kaneel en Kruimels

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Anne-Wil en Nelleke in Opdienen of Afserveren met lunchroom

Anne-Wil en Nelleke doen mee aan Opdienen of Afserveren met een lunchroom. Opdienen of Afserveren is een nieuw programma waarin mensen gevolgd worden die in Nederland hun eerste eigen horecazaak beginnen. Wat bij de meeste mensen overeenkomt in het programma, is dat ze eigenlijk helemaal geen verstand hebben van de horeca en van het ondernemerschap.

Anne-Wil en Nelleke in Opdienen of Afserveren

Anne-Wil en Nelleke doen mee aan Opdienen of Afserveren. De zussen hebben helemaal geen ervaring in de horeca en houden zelf helemaal niet van bakken of van koffie. Toch besluiten ze nu hun eigen lunchroom te starten in Ermelo. In de lunchroom verkopen ze onder meer taarten en koffie. Voor de twee blijken er echter aardig wat uitdagingen. Dat ze niet van bakken houden en dat Nelleke nog nooit koffie heeft gezet, kan best voor problemen zorgen.

Anne-Wil en Nelleke zijn echter zeker van hun zaak en gaan gewoon aan de slag met lunchroom ‘Kaneel en Kruimels’ dat tot enige ergernis van hun partners. Zij betwijfelen zeer of Anne-Wil en Nelleke wel een succesvolle horeca-onderneming kunnen starten. Het is dan ook de grote vraag hoe dit gaat lopen.

Hoe is het nu met Anne-Wil en Nelleke?

De grote vraag is hoe het nu is met Anne-Wil en Nelleke. Het blijkt namelijk wel dat hun droom best een beetje verrassend is met de weinige ervaring die ze hebben. Lunchroom Kaneel & Kruimels is inmiddels echter geopend en bestaat vandaag de dag nog steeds. Het is dan ook duidelijk dat de dames zich ontpopt hebben tot ware ondernemers.

Kaneel en Kruimels is te volgen via Facebook.