Sterren op TV
Anne van der Meer EditieNL

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 29 mei 2016

Anne van der Meer maakt EditieNL nog leuker

Anne van der Meer is in de komende maanden tijdelijk een van de presentatrices van EditieNL. Zolang Jetske Schrijver geniet van haar zwangerschapsverlof is het aan Van der Meer om haar plek achter de desk in te nemen. In de afgelopen jaren bouwde de sportieve Anne vooral naam op als presentatrice van AT5.

Anne van der Meer als presentatrice van EditieNL

Anne van der Meer gaat in de komende maanden dus aan de slag als presentatrice van EditieNL. De in Amsterdam woonachtige babe zal in ieder geval tot september zo’n twee à drie keer per week te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Ook een langer verblijf wil ze nog niet helemaal uitsluiten, zo bleek wel uit een video waarin ze zich voorstelde op het YouTube-kanaal van EditieNL.

“Ik kom presenteren. Ik vervang in eerste instantie Jetske, die met zwangerschapsverlof is. Als zij terugkomt is het in eerste instantie niet meer dat ik terugkom, maar we zullen zien”, aldus de hoopvolle blondine.

Anne van der Meer als presentatrice van AT5

De voormalig student journalistiek aan de Hogeschool van Amsterdam is al sinds 2008 aan het werk bij AT5. Ze begon daar als redactrice en verliet de nieuwszender in 2009 tijdelijk om in 2011 terug te keren bij het medium, vanaf dat moment ging ze aan de slag als verslaggeefster. Sinds 2014 presenteert Anne van der Meer AT5 Nieuws.

Ondanks haar huidige werkzaamheden bij EditieNL zal de 28-jarige Anne, die dol is op kite-surfen, hardlopen en zeilen, ook aan het werk blijven voor AT5. In de toekomst hoopt Van der Meer het nog verder te kunnen schoppen, zo liet ze weten aan Het Parool. Ze heeft haar pijlen gericht op de nationale televisie. “Dan denk ik bijvoorbeeld aan RTL Nieuws.”

Anne van der Meer is te volgen via Twitter en Instagram.