Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2022

Laatst Geüpdatet: 27 januari 2022

Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes

Anne Rose Zonneveld is dé nieuwe vlam van André Hazes. De zanger heeft een veelbewogen liefdesleven, dat veel mensen op de voet volgen. De liefde met Anne Rose is nog pril, maar het is niet gek dat de twee voor elkaar zijn gevallen. Ze kennen elkaar namelijk al jaren. Vroeger zaten ze samen op dezelfde middelbare school. Op die school in Vinkeveen hebben ze elkaar leren kennen.

Inhoudsopgave

Het privéleven van Anne Rose Zonneveld

In tegenstelling tot eerdere exen van André Hazes: Monique Westenberg, Sarah van Soelen en Bridget Maasland, laat Anne Rose Zonneveld online niet publiekelijk iets van zichzelf zien. Anne Rose Zonneveld lijkt liever niet in het middelpunt van de belangstelling te willen staan. Ze heeft recent veel volgers op haar instagram verwijderd en haar account staat op privé, zodat je eerst toestemming moet krijgen als je haar zou willen volgen.

Wat wel bijzonder is, is dat Anne Rose bevriend is of was met eerdere ex: Sarah van Soelen. Op Instagram staan ze samen op de foto en zie je dat ze vaker samen in het gezelschap waren van André. André Hazes ging met Sarah van Soelen nadat hij uit elkaar ging met Monique Westenberg. Samen hebben André en Sarah toen een appartement gekocht in Rotterdam.

Werk

Bekend is dat Anne Rose Zonneveld bij de horecazaak Mama Kelly werkt. Daar is ze sales manager. Mama Kelly is een hip restaurant in Amsterdam, ook is er in Den Haag een vestiging.

Band met de familie

Ook met de moeder van André, Rachel Hazes, heeft Anne Rose een goede band. Bij niet alle eerdere relaties van André was dit het geval. Zo werd bekend gemaakt dat Rachel en Anne Rose veel contact hebben met elkaar. Ze blijkt Rachel mogelijk zelfs te helpen met administratieve werkzaamheden. Anne Rose Zonneveld staat ook al op het instagram account van Rachel Hazes.

Vakantie

De liefde is pril, maar de twee verliefde jeugdvrienden hebben samen al een romantische vakantie geboekt. Ze vierden oud en nieuw samen in Spanje, in de buurt van Marbella en Malaga. Later in het jaar zijn ze van plan om nog naar Italië te gaan, wanneer ze dat precies willen doen is niet duidelijk. Ook hadden ze een weekend naar Londen gepland, maar die werd gecanceld, waarschijnlijk door de aangescherpte corona regels omtrent quarantaine in Engeland.

Samenwonen

Vinkeveen is de plek waar de twee tortelduifjes elkaar op school hebben leren kennen. Daar heeft André Hazes ook een appartement. Volgens verschillende geruchten is het stel van plan om daar samen te gaan wonen. Met de 77 vierkante meter aan oppervlakte is het immers groot genoeg voor twee personen. Het is een luxe appartement dat André in 2015 heeft gekocht.