Sterren op TV
Anne Dijkstra SOS Survival of the Sexes

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 april 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Anne Dijkstra maakt Survival of the Sexes interessant

Anne Dijkstra is één van de twaalf deelnemers aan het televisieprogramma SOS Survival of the Sexes van RTL 4. Het programma staat in het teken van overleven op een onbewoond eiland met beperkte middelen: wat basisgereedschap, een EHBO-kit, een survivalhandboek en noodsignalen. Hoe lang houdt Anne Dijkstra het vol in Survival of the Sexes?

Anne uit SOS

Als Anne na 21 dagen nog steeds in Survival of the Sexes zit maakt zij een grote kans om het programma te winnen. Het model heeft het dan goed gedaan met haar geslachtsgenoten en bovendien heeft ze ook de stremrondes overleefd.

In Survival of the Sexes is het namelijk de mannen tegen de vrouwen, maar ook wordt er drie keer een vrouw weggestemd.De mannen zijn overigens geen wildvreemden voor de vrouwen.

De vriend van Anne Dijkstra, Tomas Grootveld, zit namelijk in het kamp van de mannen. Het zijn dus zes liefdeskoppels die deelnemen aan Survival of the Sexes en dat geeft de battle een extra pikante twist.

Anne komt uit Vanuatu

Het programma Survival of the Sexes lijkt Anne op haar lijf geschreven. De blondine verlegt maar wat graag haar grenzen en dat zal in het nieuwe RTL 4-programma zeker lukken. Voor ze deelnam aan SOS trok ze er geregeld op uit met haar verloofde Tomas.

Overigens is Anne niet in Nederland geboren. Ze zag het levenslicht in Vanuata, een eilandengroep ten oosten van Australië. Hier groeide ze op en heeft ze ook haar eigen artistieke bedrijfje naar vernoemd. Daarna leefde Anne Dijkstra nog een tijdje in Namibië, voordat ze in Nederland terecht kwam.

Als Anne tekeningen of sieraden maakt heeft ze het gevoel alsof ze in een compleet andere wereld is en dat helpt haar om de mooiste creaties te maken. Het geeft haar een magisch gevoel om iets te creëren. Dat kan zijn op papier, op hout, maar ook op surfborden. Het surfbord van haar Tomas is bijvoorbeeld voorzien van een creatie van Anne.

Volg Anne Dijkstra op Instagram of Facebook