Sterren op TV
Anne Boer Herman Boer Zoekt Vrouw BZV

Anne B. schrijft boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw

Anne is één van de dames die op date gaat met boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw. Ze was binnen no time overtuigd van het idee dat ze een brief moest schrijven naar de boer toen ze hem voorbij zag komen in BZV. “Wat een leuke spontane man, en wat is hij open en eerlijk”, was de gedachte van Anne toen ze de boer voorbij zag komen in Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

Inhoudsopgave

Anne schrijft boer Herman BZV

De brief van Anne Braster viel in goede smaak bij Herman en hij koos er dan ook voor om haar uit te nodigen voor de speeddate. Daar vertelde ze waarom ze juist voor de boer uit Frankrijk een brief had gemaakt. “Sowieso sprak je me heel erg aan met wat je vertelde over de dieren en het boerenleven.”

“En toen je inderdaad over relaties begon, toen dacht ik: ik herken mezelf hier heel erg in. Ik heb ook nog nooit een relatie gehad, geen ervaring mee. Toen dacht ik echt: Nou, nu ga ik echt schrijven.” Het feit dat ze allebei nog geen serieuze relatie hebben gehad, heeft Anne dan ook over de streep getrokken.

Anne op date met boer Herman

In de vierde aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal stonden de dates centraal. Anne mocht net als onder andere de andere Anne, Pia en Fleur mee op date. Bij boer Herman hield dat in dat ze met z’n allen paarden gingen mennen. Anne maakte daarin een goede indruk op de boer en ze mag weer terugkomen voor een nieuwe date. Anne is overigens afkomstig uit Hoek van Holland en ze studeerde aan de Pabo in Rotterdam. Wat ze gaat missen in Nederland als ze mee mag naar Frankrijk, weet ze precies. “Ik woon in Hoek van Holland, dus het strand. Ook mijn familie en vrienden zal ik erg missen.”

Anne mee naar Frankrijk

De 21-jarige Anne kon net als Pia en Fleur rekenen op een uitnodiging om naar Frankrijk te komen. Daar komen we er al gauw achter dat Anne dolgraag bezig is met muziek. Zelfs na het schoonmaken van de plaatselijke kerk, kruipt ze graag achter de piano en trekt ze graag haar gouden keeltje open. “Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd”, is dan ook het motto van Anne. Stil zijn kan ze ook niet heel goed. In het zicht van de haven werd Anne door boer Herman alsnog naar huis gestuurd. Ze was lange tijd met Fleur over. Fleur heeft het hart van Herman veroverd.