Sterren op TV
Anne Buhre The Voice Kids zangeres

Anne Buhre in The Voice Kids

Anne Buhre doet mee aan The Voice Kids. Anne is dertien jaar oud en weet nu eigenlijk al heel graag wat ze wil worden. Het liefst is ze in de toekomst een succesvolle zangeres of musicalactrice. Een eerste stap heeft ze al gezet met haar deelname aan The Voice Kids.

Anne Buhre in The Voice Kids

Anne Buhre is te zien in The Voice Kids. De dertienjarige zangeres is heel duidelijk over haar deelname: “Ik doe mee aan The Voice Kids omdat ik het echt super leuk vind om te zingen.” Ze koos voor het liedje How Far I’ll Go uit Moana. Daarmee won ze al heel snel het hart van Marco Borsato voor zich. Niet veel later draaide ook Douwe Bob.

Anne kreeg vervolgens de moeilijke keuze om te kiezen tussen Douwe Bob en Marco Borsato. Haar voorkeur ging uiteindelijk uit naar Marco Borsato. Terwijl Douwe Bob nog zei: “Je hoort dat dit is wat jij je rest van je leven moet doen.”

Anne Buhre als musicalactrice

Anne Buhre is al een beetje bekend als musicalactrice. “Ik deed gewoon eerst mee aan musicalles. Toen vroeg mijn lerares of ik auditie wilde doen voor Anastasia de musical. Toen heb ik auditie gedaan en zo is het begonnen.” Sindsdien was ze te zien in Wel Winnen He, Sound of Music en Ciske de Rat.

Naast haar liefde voor zingen, is ze ook graag aan het koken. “Ik heb een hobby en dat is koken. Ik vind het heel erg leuk om vooral te bakken, maar ik vind het ook gewoon leuk om mooie gerechten klaar te maken.” Volgens haar moeder kan ze dan ook alles koken.

Anne Buhre is te volgen via Instagram.