Sterren op TV
Anne Boer Herman Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Anne met boer Herman in Boer Zoekt Vrouw

Anne heeft voor boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Het model wist met haar foto’s al een flinke indruk achter te laten op boer Herman en ook haar brief liet wel een indruk achter. Ze werd dan ook als één van de tien dames opgeroepen voor een speeddate en ook daarmee wist ze Herman weer voor zich te winnen. Binnenkort zien we haar dan ook terug voor een date met boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw.

Anne op speeddate met boer Herman

Speciaal voor haar date met boer Herman heeft Anne granola plaatkoek meegenomen. Ze is een echte zoetekauw en de granola plaatkoek kon ook op goedkeuring van Herman rekenen. Over de modellenfoto van Anne plaatste Herman dan weer een opmerkelijke uitspraak.

“Wat ze van je kunnen maken met zo’n modellenfoto. Dat is ongelooflijk. Want het zijn twee aparte gezichten”, liet hij niet heel tactisch weten aan Anne. Desondanks verliep de dte toch aardig goed, zo vond de jongedame. “Ik wil wel een vervolg. Om verder te exploreren of het iets kan worden. Ik ben wel een nuchter persoon. Ik ben niet een ‘coup de foudre’, zeg maar. Dat heb ik niet zomaar. Dat je niet zomaar verliefd bent, dat heb ik niet.”

Anne vindt boer Herman wel aantrekkelijk

Of het ook wat gaat worden tussen Anne en boer Herman in Boer Zoekt Vrouw is nog even afwachten. Ze is wel te spreken over de boer, zo bleek nog maar eens uit een video op de officiële website van BZV. In die video keek ze nog even terug op de dag.

“Leuke vent. Hij liet me binnen in zijn caravannetje, dus dat was al een goede entree vond ik. Was wel gentleman. Zeker voor iemand die nog niet echt ervaring heeft. Het was eigenlijk best wel vertrouwd. Ik vond hem wel aantrekkelijk. Ik vond hem niet super knap ofzo, maar ik vond hem wel aantrekkelijk. Hij had wel iets. Maar dat vond ik ook al van de uitzending, anders had ik de brief ook nooit geschreven.”