Sterren op TV

Annabelle van der Spek vrouw van Kees van der Spek

Annabelle van der Spek is de vrouw van Kees van der Spek, een Nederlandse journalist en televisiemaker die vooral bekend is met programma’s waarin hij oplichters ontmaskert. De twee zijn in 2004 getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Annabelle van der Spek vrouw Kees van der Spek

Door zijn werk is Kees van der Spek iedere maand minstens één week weg van vrouw Annabelle van der Spek en hun twee kinderen Sil en Joël. “Het scheelt dat Annabel mijn werk begrijpt, want ze werkt zelf ook bij de televisie. Ze heeft altijd in de productie gezeten en heeft in die hoedanigheid veel met Robert ten Brink en Gordon gewerkt. Sinds de kinderen er zijn, heeft ze stabieler werk. Ze is nu hoofd personeelszaken bij tv-productiemaatschappij IDTV”, vertelde Kees al eens over zijn vrouw Annabelle aan De Telegraaf.

Kees van der Speek heeft twee kinderen uit eerder huwelijk

Uit een eerder huwelijk heeft Kees van der Spek overigens nog twee kinderen: zoons Joep en Jesse. Een van hen heeft bovendien ook al een kind, zo meldde de kersverse opa in april 2019 via Twitter. “Ik wil het van de daken schreeuwen: ik werd gister opa! Van Floris, een vernoeming naar zijn (vermeende) bet bet bet-overgrootvader Floris V”, schreef Kees.

Kees van der Spek ontmaskert oplichters

Kees van der Spek is geboren in Israël en belandde via Duitsland in Nederland. Later woonde hij ook nog een tijdje in onder meer Burundi en Suriname. De meeste bekendheid deed hij op met zijn reportage over Joran van der Sloot en diens slachtoffer Nathalie Holloway, waarin hij rechtstreeks contact had met informant Patrick van der Eem.

Tegenwoordig is Kees van der Spek vooral op de buis met programma’s Oplichters Ontmaskert, Oplichters Aangepakt en Oplichters in het Buitenland. We kunnen dus met zekerheid stellen dat zijn vrouw Annabelle van der Spek en de kinderen in veilige handen zijn bij Kees.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mevrouw van der Spek realiseert zich dat onze zoon groter is, maar nog geen wijntje mag. #vrijmibo

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Mevrouw van der Spek is werkelijk van alle markten thuis.#thuiskapper

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) op