Sterren op TV
Dit is de vriend van realityster Annebel Visscher

Dit is de vriend van realityster Annebel Visscher

Annabel Visscher is al heel wat jaren samen met haar huidige vriend Rene Spoelstra. Beide doen het goed op Instagram. Ze vermaken hun volgers elke dag met goede content. Het stel werd bekend door hun deelname aan ‘Temptation Island 2022’, hier kwamen ze als stel goed uit.

Rene Spoelstra is de vriend van Annebel Visscher

Inhoudsopgave

Rene Spoelstra is de vriend van Annebel Visscher

Rene Spoelstra is de vriend van Annebel Visscher. Het stel is dagelijks in de sportschool te vinden. Ze vinden beiden uiterlijk heel belangrijk. Om deze reden posten ze dagelijks foto’s van hun afgetrainde lijf. Daarnaast pakken ze graag een festival mee en staan Rene en Annabel maar wat graag in de belangstelling.

Annabel en Rene deden mee aan Temptation Island

Annabel en Rene deden mee aan Temptation Island

Annebel en Rene zijn bij het grote publiek bekend geworden door hun deelname aan ‘Temptation Island 2022’. Ze deden mee met de andere koppels Iris en Whitney, Maris en Ivo en Linde en Jan Sietse waren de andere koppels. Annabel en haar vriend wilden weten of hun relatie sterk genoeg was. Gelukkig, hebben ze beide niks met een ander gedaan en hield hun relatie stand.

Annebel deed mee aan echte meisjes in de Jungle

Annebel deed mee aan echte meisjes in de Jungle

De prachtige Annebel deed mee aan ‘Echte Meisjes in de Jungle 2023’. Ze moest samen met een aantal echte dames verschillende opdrachten uitvoeren in het programma dat te zien is op Videoland. Channah, Fabiola, Esmée, Kelly Heruer, Michella Kox, Lena, Jil Goede, Janice Blok, Gaby Blaaser, Louisa Janssen en Diva Maria waren de andere deelneemsters aan het programma.

Rene is fanatiek sporter

Rene, is elke dag in de sportschool te vinden. Dat is ook wel te zien aan zijn afgetrainde lijf dat hij maar al te graag deelt met zijn volgers. Ook zorgt de vriend van Annabel dat hij elke dag goed eet. Dagelijks eet hij de maaltijden van The Dutch Giant, die overigens ook een prachtige vriendin heeft.

We kunnen wel concluderen; Rene en Annabel zijn dolgelukkig met elkaar, en verwachten dat ze hun hele leven bij elkaar blijven.