Sterren op TV
Anna Nooshin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 december 2015

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Anna Nooshin vervult dromen als selfmade woman

Anna Nooshin schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard als deskundige en is een typisch voorbeeld van de moderne vrouw. Ze had een idee in haar hoofd, besloot het uit te voeren en werd waanzinnig succesvol. Nooshin heeft een passie voor ondernemen en schrijven en bracht dit in 2011 tot uitvoering door de modewebsite NSMBL (Ensemble) op te starten, samen met Wayne Parker Kent. Inmiddels gaat Anna Nooshin door het leven als BN’er en daarom mocht ze in 2016 deelnemen aan Expeditie Robinson.

Anna is nog hartstikke jong, ze is geboren in 1986, maar nu dus al ontzettend succesvol. Haar modeblog NSMBL groeide razendsnel en trekt inmiddels maandelijks zo’n half miljoen bezoekers. Met NSMBL wil Anna Nooshin de Nederlandse vrouw voorzien van het laatste nieuws op het gebied van mode, liefde, eten, emotie en kunst. Het bleek een schot in de roos en ondertussen reist de in Iran geboren schone ook de wereld over. Ze bezoekt verschillende modeweken om hier inspiratie en verhalen op te doen voor NSMBL.

Inhoudsopgave

Anna Nooshin On Top

Toen de carrière van de schrijfster in een stroomversnelling raakte kwam ze op het idee om alles eens op papier te zetten. Dus ook al is ze vooral gericht op het online-leven, is er nu ook een boek van Anna Nooshin verschenen. In het boek On Top deelt Anna tips en ideeën. Deze gelden als handvatten voor mensen die ook meer uit zichzelf willen halen. Nooshin zelf is het levende bewijs van het nut van de tips. Ook laat Anna een kant van haar in het boek zien die je op Instagram bijvoorbeeld niet zo snel langs ziet komen. Hiermee wil ze aangeven dat we op social media alleen maar een perfecte wereld zien, terwijl de realiteit natuurlijk wel anders is.

Anna Nooshin schuift aan bij RTL Boulevard

Het succes van Anna Nooshin verplaatst zich van online ondertussen ook naar de televisiewereld. De manier waarop Anna schrijft en op social media communiceert met haar volgers heeft haar een plekje achter de desk van RTL Boulevard opgeleverd. Een paar keer per week is Anna te zien bij het entertainment programma van RTL. Inmiddels heeft ze haar draai volledig gevonden bij RTL Boulevard en is de kijker gehecht geraakt aan de kundigheid van Anna Nooshin. In de zomer van 2016 werd bekend dat het programma flink op de schop gaat, mede vanwege het vertrek van Albert Verlinde. De kijker hoeft niet te vrezen dat Anna Nooshin hier het slachtoffer van wordt, want voorlopig blijft zij gewoon te zien bij RTL Boulevard.

Anna Nooshin in Expeditie Robinson

Anna Nooshin was in 2016 één van de zeventien Expeditie Robinson kandidaten. Nu ze wekelijks op de buis is bij RTL is ze inmiddels een bekend gezicht geworden. Daarom werd Anna gevraagd haar dagelijkse werkzaamheden voor Expeditie Robinson een paar weken stil te leggen. Voor Anna Nooshin was dat een moeilijke klus. Naast Boulevard is ze immers nog steeds actief voor NSMBL en dus is ze veel ‘online’. Tijdens Expeditie Robinson was dat uiteraard niet mogelijk en moest Anna hier een mouw aan zien te passen. “Ik heb heel veel voorgewerkt, maar het is ook echt lastig. Zeker als je een online baan hebt, dan is het heel moeilijk om voor te bereiden en nu met Snapchat is het eigenlijk niet te doen. Ik merkte wel dat mensen al een beetje vermoedens hadden hoor.”

Anna Nooshin jurylid Holland’s Next Top Model

Het gaat hard met de televisiecarrière van Anna Nooshin, want zij is het nieuwste jurylid van Holland’s Next Top Model. In de zomer van 2016 werd bekend dat zij naast Alex Bruessing, Fred van Leer en Anouk Smulders plaatsneemt in de jury van Holland’s Next Top Model 2016. Anna Nooshin moet de deelnemers beoordelen op hun social media-gedrag. Dit onderdeel krijgt een zeer prominente rol in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Als vlogger, schrijver en oprichtster van NSMBL en veel online-volgers is Anna Nooshin de aangewezen persoon om de deelnemers van HNTM hier op te beoordelen.

Volg Anna ook Instagram, YouTube en Twitter!