Sterren op TV
Laura en Ann-Sophie Peking Express

Ann-Sophie en Laura politieagentes in Peking Express

Ann-Sophie en Laura doen mee aan Peking Express. In het dagelijks leven kunnen deze twee dames je maar zo een bekeuring geven. Ze zijn in België werkzaam bij de politie, maar laten met hun deelname aan Peking Express zien dat ze veel meer in hun mars hebben. Ann-Sophie en Laura lijken dan ook over een goede basis te beschikken, al is er zeker nog wel het één en ander waar aan gewerkt moet worden willen ze het avontuur goed doorkomen.

Wie zijn Ann-Sophie en Laura?

Ann-Sophie Lemahieu en Laura Cardoen zijn zeer waarschijnlijk de twee meest fitte dames die meedoen aan Peking Express. Ze zijn afkomstig uit Wevelgem en al voordat ze aan de slag gingen bij de politie, liepen ze elkaar tegen het lijf. De 24-jarige Ann-Sophie en de 26-jarige Laura leerden elkaar namelijk kennen tijdens een avondje stappen. Al gauw ontstond er een hechte vriendschap en toevallig gingen ze later allebei aan de slag bij de politie. Vanaf 3 april zien we ze in Peking Express door Laos, Cambodja en Vietnam liften.

Ann-Sophie en Laura in Peking Express

Ann-Sophie en Laura zijn twee goedlachse dames in Peking Express. Toch kunnen ze ook vrij pittig uit de hoek komen als dat nodig is. Ze hebben er alles voor over om Peking Express. “We zullen diep moeten gaan, we krijgen het zwaar. Maar ik wil gewoon winnen. Ik wil terug komen met die eer: ‘Die twee uit Wevelgem hebben dat maar even geflikt!’ Wevelgem staat dan weer op de kaart. Burgemeester trots”, vertelde Laura.

Ann-Sophie heeft wel nog wat te leren, zo merkten we al tijdens de kennismaking. “Ik ben naar New York geweest, naar het museum van Ground Zero, van de WTC torens en ik wilde een rondleiding. Dus ik dacht, ik zal een plattegrond vragen. Dus ik ga naar die info stand en ik vroeg: ‘Do you have a plane?'” Nog genoeg werk aan de winkel dus, voor de dames.

De andere duo’s van Peking Express 2017 zijn Cedric en Brecht, Frank en Joep, Steff en Margeux, Hicham en Siham en August en Awatef.