Sterren op TV
Anke-Boer-Zoekt-Vrouw-BZV

Anke schrijft boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw

Anke heeft een brief geschreven naar boer Marc toen ze zag dat de man van de tilapiakewekerij uit Zambia op zoek was naar liefde. Vanaf het eerste moment wist ze dat ze hoe dan ook een poging moest wagen om de boer voor zich te winnen. “Potverdorie. Hij is nog echt leuk ook!”, was de eerste gedachte van Anke en nog tijdens de eerste dag schreef ze haar brief aan de aantrekkelijke boer.

Inhoudsopgave

Anke op speeddate en date met boer Marc uit BZV

Boer Marc is ongetwijfeld blij met het feit dat Anke een brief heeft geschreven, want hij koos haar uit om mee te gaan op speeddate. Daar leerden ze elkaar beter kennen en vertelde ze al iets over zichzelf. Ze heeft in een reservaat gewoond. “En manager van een lodge daar.” Anke vond het overigens wel moeilijk om contact te leggen met de boer.

“Het is ook niet alleen uiterlijk waar het om gaat. Het moet ook gewoon klikken, kunnen kletsen enzo. In het begin met iemand is dat altijd even wennen en omdat hij best wel rustig is en ik altijd wel enthousiast, moet je wel even levelen ofzo.” Ook de date waarin ze een bouwwerk van bamboe hadden gemaakt, kwam Anke goed door en ze mag dus mee naar Zambia.

Anke bereid om Zambia achter zich te laten

Anke is bereid om Nederland achter zich te laten om in Zambia een nieuw avontuur op te kunnen bouwen. Toch zal ze wel het één en ander missen van haar huidige leven. “De gezelligheid van vrienden en familie. Het ‘echte’ contact! Het veilige vangnet van Nederland”, gaf ze te kennen.

Ook de toekomstdroom van Anke is duidelijk. “Samen met man en kinderen een boerderijtje in het buitenland en daarnaast iets goeds kunnen betekenen voor de natuur of de wereld. Met veel liefde, muziek, dieren en warmte.”

Anke naar Zambia

Anke kon samen met Irene en Annekim rekenen op een logeerpartij bij boer Marc. Heel makkelijk lijkt de blondine het niet te hebben op haar eerste dag in Zambia, al weet ze zich er later aardig te redden. Toch kiest de boer niet voor haar, maar voor Annekim.