Sterren op TV
Anita Sara Nederlof RTV Utrecht presentatrice

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Anita Sara Nederlof presentatrice bij RTV Utrecht

Anita Sara Nederlof is momenteel presentatrice bij RTV Utrecht. Hoewel ze pas 26 jaar oud is, kan er nu al van haar gezegd worden dat ze ontzettend veelzijdig is. De laatste jaren is ze vooral actief als presentatrice, maar ze kan ook prima uit de voeten als danseres, zangeres of actrice.

Anita Sara Nederlof bij RTV Utrecht

Anita Sara Nederlof presenteert sinds 2014 voor RTV Utrecht. De blondine neemt de presentatie van UStad voor haar rekening. Daarnaast wordt Anita Nederlof, zoals ze kortweg heet, er ook regelmatig op uit gestuurd om verslag te doen voor het programma U Vandaag. De onderwerpen lopen enorm uiteen voor Nederlof. Of het nu gaat om een festival in een dorp, of een item over vrouwen bij het Korps Mariniers; Anita Sara Nederlof wordt er allemaal voor ingezet.

Ze doet dit met verve en dat is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels krijgt ze ook waardering voor haar werk als presentatrice. Zo is Anita Nederlof genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs. Deze prijs wordt één keer per twee jaar uitgereikt aan jong radio- en televisietalent. Naast Anita zijn er nog twee dames genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs: Amber Brantsen van de NOS en Eva Cleven, dj bij FunX.

De carrière van Anita Sara Nederlof

Anita Sara Nederlof is al een flinke tijd bezig om carrière te maken. Niet alleen als presentatrice, maar ook als zangeres, danseres en actrice doet de in Harmelen geboren dame het bepaald niet slecht. Zo debuteerde ze in 2007, ze was toen zeventien jaar, in een musical en in dat jaar kreeg ze ook een bijrol in de soap ONM. Daarin speelde ze de rol van Neeltje Hokwerda. Daarna kwamen er ook rollen voor in twee andere series.

Zo was Anita Sara Nederlof te zien in XMIX en Amika, allebei jeugdseries. Het was vanwege haar acteerwerk ook logisch dat Nederlof besloot om een opleiding aan de toneelschool te starten. Dit deed ze in Zoetermeer. Ook het werk als journalist maakte de voormalig zangeres van Kinderen voor Kinderen warm. Daarom deed ze een deeltijdopleiding Journalistiek en via kinderziekenhuistelevisie van het LUMC in Leiden kwam ze uiteindelijk bij RTV Utrecht te zien.

Volg Anita Sara Nederlof op Facebook en Twitter

Geplaatst door Anita Sara Nederlof op zondag 10 juli 2016

Geplaatst door Anita Sara Nederlof op zaterdag 5 december 2015

Geplaatst door Anita Sara Nederlof op zondag 23 februari 2014

Geplaatst door Anita Sara Nederlof op dinsdag 20 maart 2012