Sterren op TV
Anissa Zadi vriendin Dai Dai Ntab

Anissa Zadi is de vriendin van Dai Dai Ntab

Anissa Zadi is de vriendin van Dai Dai Ntab. Is schaatser Ntab niet bezig met presteren op de baan, dan chillt hij het liefste met zijn vriendin Anissa.

Dai Dai Ntab beleefde een moeilijke jeugd

Dai Dai Ntab heeft toch wel een opvallende naam voor een schaatser, maar dat is omdat zijn vader uit Senegal komt. Op jonge leeftijd besloten zijn ouders echter te scheiden, waarna hij opgroeide bij zijn moeder, een Nederlandse. Ntab beleefde een behoorlijk moeilijke jeugd.

Aan Helden vertelt hij echter: “Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde: sporten, op vakantie gaan met vrienden.” Na acht jaar in Amsterdam gewoond te hebben trok het gezin naar de omgeving van Den Bosch. “En toen kreeg ik de kans om profschaatser te worden en ging ik in Heerenveen wonen. Mijn moeder is sinds kort naar Frankrijk verhuisd en mijn broertje woont op zichzelf in Amsterdam. Mijn vader woont officieel ook in Amsterdam, maar die is momenteel in Senegal om een huis te bouwen.”

Het contact met zijn vader kwam ietwat te verwateren en dat zat de schaatser toch niet lekker. “Toen ik twaalf was, zijn mijn broertje en ik naar Amsterdam gegaan om hem op te zoeken. We hadden elkaar daarvoor vier jaar niet gezien. Mensen vragen mij of ik het raar vind, maar ik weet niet beter. De ouderlijke taken heb ik echt van mijn moeder meegekregen. Nu spreek ik mijn vader nog steeds niet veel hoor.” Ntab vindt het wel jammer dat zijn familie niet dichtbij woont. “Maar gelukkig zie ik mijn broertje heel veel. We bellen bijna dagelijks. Als je moeder weg is en je vader spreek je niet zo veel is het heel fijn om je broertje dicht bij je te hebben. En verder heb ik nog oom en tantes hier wonen. Daar heb ik geregeld contact mee.”

Ntabs vriendin Anissa Zadi houdt niet van pottenkijkers

De vriendin van Dai Dai Ntab heet Anissa Zadi, maar dat is zo ongeveer het enige wat we van haar weten. Ze heeft haar profielen op social media namelijk afgeschermd van het grote publiek. Wel komt ze zo nu en dan langs op het account van de schaatser, waardoor we je toch van een paar plaatjes kunnen voorzien.

Anissa Zadi, vriendin van Dai Dai Ntab kun je volgen via Instagram en Facebook.