Sterren op TV
Angelique Zuidwijk Doe Het Lekker Zelf

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Angelique Zuidwijk knutselt in Doe Het Lekker Zelf

Angelique Zuidwijk knutselt in Doe Het Lekker Zelf. Deze 38-jarige moeder uit Den Haag is graag bezig met knutselen, waarbij handlettering wel echt tot haar favoriete behoort. In Doe Het Lekker Zelf gaan we de creativiteit van Angelique zien. De winnaar van het programma wint een tegoedbon van liefst 10.000 euro te besteden bij Multimate en Hubo.

Angelique Zuidwijk in Doe Het Lekker Zelf

Angelique Zuidwijk doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. In het dagelijks leven is ze werkzaam als procescoördinator bij een inkomensverzekeraar, maar zodra ze thuis is vertrekt ze eigenlijk bijna altijd direct naar de zolder. Op de zolder in het huis waar ze woont met haar vriend, dochter en stiefdochter zit namelijk haar knutselkamer.

Op haar knutselkamer zet ze van alles in elkaar, maar het liefst is ze toch wel bezig met haar grote hobby handlettering.”Je ziet het ook steeds meer. Het is echt heel leuk om te doen. Hier zit ik bijna iedere avond om even mijn verstand op nul te zetten en even creatief bezig te zijn.” Zelfs haar collega’s weten Angelique inmiddels te vinden voor relatiegeschenken en creatieve traktaties.

Angelique Zuidwijk is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Niek Lá Mon | Roxsanne | Martijn Duijn | Bernadette Vliegendhart | Peter Heuvling | Annemieke Walda | Stijn Bakker