Sterren op TV

Angelique Wakly is de vrouw van Nathan Rutjes

Angelique Wakly is de vrouw van Nathan Rutjes. De oud-profvoetballer van onder meer Sparta Rotterdam en Roda JC wist met zijn onbegrensde positiviteit haar hart te veroveren. Nathan is verder te zien in Wie is de Mol? 2020.

Inhoudsopgave

Angelique Wakly vriendin Nathan Rutjes

Nathan Rutjes en Angelique Wakly zijn de trotse ouders van een zoontje, Lavezzi genaamd. Die kwam echter ter wereld na een bijzonder moeilijke zwangerschap. In gesprek met de krant Metro vertelt de voetballer van Roda JC daarover: “Mijn vrouw kreeg een ontzettende hoge bloeddruk en was heel erg moe. Toen we ons meldden, keek de arts in de ogen van mijn vrouw en ze kon meteen zien dat het mis was.”

“Ze werd opgenomen, er werden testen gedaan. Mijn vrouw bleek het HELLP-syndroom te hebben, dat kan een levensbedreigende situatie voor moeder en kind met zich meebrengen.” Desondanks heeft Rutjes samen met zijn vrouw Angelique nu een gezond jongetje door hun huis huppelen. En uiteraard heeft de kleine man net zo’n fraai matje als papa Nathan!

Eigenlijk wilde Nathan Rutjes een groot gezin stichten, maar dat zit er door de ziekte van zijn vrouw helaas niet meer in. “Angelique heeft me eens gevraagd of ik dat erg vind. Maar wat is daar erg aan? Het is jammer, maar het is niet anders. Je moet kijken naar wat je hebt en dan kan ik toch alleen maar blij zijn? Ik heb een fantastisch gezin, dat is wat telt. Treuren en denken aan dingen die je niet hebt brengen je niet verder.”

Vrouw Angelique is de grootste fan van Rutjes

Rutjes blijft voorlopig nog behouden voor het voetbal bij Roda JC. Wat de vrouw van Rutjes in het dagelijks leven doet, is niet helemaal duidelijk. Op haar Facebook-account is in ieder geval te zien dat zij verreweg de grootste fan is van Nathan Rutjes. Al zijn mediaoptredens worden trouw gedeeld en besproken. En dat is tegenwoordig lang niet alleen maar meer op en rond het voetbalveld.

Door zijn opvallende verschijning met matje was Rutjes al regelmatig onderwerp van gesprek, toen hij zijn positieve flow ging verkondigen kreeg dat zelfs grote proporties. Rutjes was een vaste gast bij RTL Late Night, waar hij samen met Humberto Tan op een positieve manier het nieuws belicht. En dat geheel in lijn met zijn opvallende kapsel: Op het matje bij Nathan. Het bracht soms verrassende inzichten en vooral wordt de vrolijke insteek erg gewaardeerd door de kijkers. Ondertussen is zijn vrouw Angelique natuurlijk enorm trots op haar Nathan.

Nathan Rutjes in Wie is de Mol? 2020

En we kunnen nog meer gaan genieten van de goedlachse Nathan Rutjes, want hij zal te zien zijn in het twintigste seizoen van Wie is de Mol? Kan hij, verborgen achter zijn eeuwige lach, de andere deelnemers een loer draaien?