Sterren op TV
Angelique Preud'homme ex Nico Ex on the Beach Double Dutch

Angelique Preud’homme ex van Nico in Ex on the Beach Double Dutch

Angelique Preud’homme is de ex van Nico in Ex on the Beach Double Dutch. Angelique kwam in aflevering 10 aan in het programma, net op het moment dat Nico het juist erg gezellig kreeg met Elodie. Het is nu dan ook de vraag of de komst van Angelique gevolgen gaat hebben voor de band tussen Nico en Elodie.

Angelique Preud’homme ex Nico Ex on the Beach Double Dutch

Angelique Preud’homme is de ex van Nico in Ex on the Beach Double Dutch. “Nico die stuurde mij meestal in het weekend of in de week: ‘Wat doe je? Kom je niet eens langs?’. En een tijdje heb ik hem niet meer gehoord, dus ik dacht: ik zal zelf maar eens gaan zoeken waar hij zit en wat hij aan het doen is.”

“Ik denk dat hij mij totaal niet gaat verwachten, maar ja, leuke verrassing”, aldus Angelique. Het is de vraag of Angelique in Ex on the Beach Double Dutch weer voor Nico gaat. Nog terwijl ze aankomt, vertelt Roy namelijk dat hij ook vaak geliked wordt op Instagram door een Angelique. Toevallig dé Angelique die nu is aangespoeld. Angelique woont overigens in Edegem en is werkzaam als danseres bij All Area Events entertainment.

Angelique Preud’homme is te volgen via Instagram en Facebook.