Sterren op TV

Angeligue Breve de vrouw van Ronald Molendijk

Angeligue Breve is de vrouw van Ronald Molendijk, een Nederlandse dj, muziekproducent en vast gezicht als muziekexpert aan de desk bij RTL Boulevard en Shownieuws. Angelique en Ronald zijn getrouwd en hebben al een gezinnetje gesticht samen.

Angeligue Breve vrouw Ronald Molendijk

Angelique Breve en Ronald Molendijk trouwden in 2016. Vrij snel na het geven van het ja-woord kregen ze hun eerste zoontje, en in 2018 volgde een broertje voor de kleine: Otis. “Trots! Als je me zoekt… ik ben aan het genieten van onze zoon”, schreef Ronald destijds op zijn Instagram-pagina.

Angelique Breve bracht haar schooltijd door op de Hogeschool INHOLLAND en werkt sinds juni 2019 als senior marketing- en communicatieadviseur bij VeiligheidNL. Bovendien is ze oprichter van de stichting Fight Cancer.

Angelique Breve en Ronald Molendijk zijn getrouwd en hebben twee zoontjes

De in Rotterdam geboren Ronald Molendijk begon zelf overigens ooit als dj in een nachtclub, maar werkte zich al snel op tot één van de meest gerespecteerde muziekkenners- en producenten van Nederland.

Zijn vrouw Angelique Breve is natuurlijk stapelverliefd op Ronald Molendijk, maar lang niet alle vrouwen kunnen hem even goed pruimen. Nadat Ronald in RTL Boulevard uitsprak dat ‘vrouwen minder snel goede muziek maken dan mannen’ werd hij door onder meer zangeres Lakshmi, zanger Tim Knol en schrijvers Nico Dijkshoorn en Saskia Noort ‘een lul met oogjes’ genoemd. Dijkshoorn noemde hem bovendien ‘de verpersoonlijking van alles wat rot en bedorven is in de muziekindustrie’.

Gelukkig houden zijn vrouw Angelique Breve en zijn twee zoontjes nog onverminderd veel van hem. En dat is het belangrijkste!

Dit bericht bekijken op Instagram

2019 was fantastisch! Ons kleintje waggelt nu al door de kamer en is een mega lief en nieuwsgierig ventje. Het lijkt wel een kleine kopie van Mex (ook letterlijk, de gelijkenis is extreem) die dit jaar geen enkel #jeugdjournaal heeft gemist en de bibliotheek binnenkort uitleest. Zelf heb ik 10 zwangerschapskilo’s met liefde uitgezwaaid (op eigen kracht, dat #personalbodyplan is echt een aanfluiting… niets persoonlijks aan, na 2 dagen opgezegd) hebben we dag en nacht met blaren geklust aan ons nieuwe huis en samen getoost op het leven! Love you @ronaldmolendijk , weet je nog… dat we lang lang geleden ook samen 2010 zijn ingegaan ????. Laat die volgende 10 jaar maar doorkomen… ❤️. #happynewyear #2020

Een bericht gedeeld door Angelique Breve – Molendijk (@angeliquebreve) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag 3 jaar super gelukkig getrouwd ????. ❤️ you!! #weetjenogdat❤️weekendinBelgië #lief #ronaldmolendijk

Een bericht gedeeld door Angelique Breve – Molendijk (@angeliquebreve) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Is de ❤️de van mijn leven! #datenight #ronaldmolendijk

Een bericht gedeeld door Angelique Breve – Molendijk (@angeliquebreve) op