Sterren op TV
Angelica Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Angelica ex Diaz in Ex on the Beach Double Dutch

Angelica is de ex van Diaz uit Ex on the Beach Double Dutch. Angelica is de eerste ex die is aangespoeld in Ex on the Beach Double Dutch 2018 en is uitgerekend aangekomen op de verjaardag van Diaz. Ze is echter zeker niet van plan om het de blonde Tarzan makkelijk te maken in Ex on the Beach Double Dutch.

Angelica in Ex on the Beach Double Dutch

Angelica is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Angelica is twintig jaar oud en de ex van Diaz. Terwijl Diaz er in Ex on the Beach Double Dutch al alles aan deed om Viktor in bed te krijgen, krijgt hij nu ook nog eens te maken met één van zijn exen. “Ik ga Diaz verrassen met deze twee twinnies”, doelend op haar borsten.

“Ik ken Mr. Tarzan natuurlijk door zijn wilde haren. Hij is zeker een echte Tarzan in bed, hoor.” Ook over zichzelf had ze nog wat te zeggen. “Ik omschrijf mezelf als dat ik best wel schattig ben, maar dat ik ook wel echt een tijgertje kan zijn.” Diaz is overigens niet de enige uit EOTBDD die al eens iets heeft meegemaakt met Angelica. Ook Robin schijnt al eens een leuke avond met haar gehad te hebben. Diaz heeft Angelica naar eigen zeggen vaak gebruikt om een slaapplaats in Rotterdam te krijgen.

Angelica is te volgen via Instagram en Facebook.