Sterren op TV
Angelica Askamp Oh Oh Daar Gaan We Weer

Angelica Askamp is de slimste van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Angelica Askamp is één van de gezichten van Oh Oh Daar Gaan We Weer! In de re-make van het eerder zo succesvolle Oh Oh Cherso gaat Angelica met zeven andere feestbeesten uit Den Haag een paar weken naar Mallorca. Uiteraard werd daar de boel flink op stelten gezet, mede dankzij Askamp. Haar bijnaam is Angie.

Als je de Facebook-pagina van Angelica Askamp bekijkt zou je zeggen dat zij een vreemde eend in de bijt is. Waar de meeste Hagenezen verknocht zijn aan hun stad, trok Angelica de wijde wereld in. Ze studeerde in de Verenigde Staten aan de Antioch University Santa Barbara en Santa Barbara City College – S.B.C.C..

Daarom woonde de blondine ook enige tijd in Santa Barbara. Het leven daar heeft weinig overeenkomsten met Den Haag, behalve dat ook Santa Barbara aan de kust is gelegen. Het strandleven kon Angelica tijdens die periode dus gewoon voortzetten.

Inhoudsopgave

Angelica Askamp in Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Angelica Askamp is in Oh Oh Daar Gaan We Weer! gewoon one of the guys. Het feit dat ze in het buitenland geleefd heeft neemt niet weg dat ze de kenmerkende Haagse humor kwijtgeraakt is. Askamp gaat in Mallorca met haar nieuwe vrienden Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Genieviève en Simone voorop in het feestgedruis. Aan zelfvertrouwen bij Angie geen gebrek. Ze geeft zichzelf een 8.5 tot 9 voor haar uiterlijk. Haar uiterlijk is dan ook super belangrijk voor Angelica. Ze staat iedere dag minimaal 1,5 uur voor de spiegel.

Dansen is wat Angelica het liefst doet. In de trailer van Oh Oh Daar Gaan We Weer! liet ze gelijk even haar dansmoves zien, waarmee ze in Mallorca ongetwijfeld ook de een na de andere jongen mee wist te versieren. Angelica Askamp is vanaf 8 november wekelijks in Oh Oh Daar Gaan We Weer! te zien op RTL 5.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Angelica Askamp leert graag

Angelica Askamp studeerde dus in Amerika en ook na dat avontuur was ze nog niet klaar met leren. Teruggekeerd in Den Haag besloot ze dat ze nog een studie wilde oppakken. Sinds september 2016 is de blondine in Leiden aan de Universiteit van Leiden begonnen aan haar master forensische criminologie. Haar uiteindelijk, ultieme, droom is om het te schoppen tot FBI agent. Voor haar studie in Amerika studeerde Askamp al af in het HBO. Ze voltooide met succes haar opleiding Hotel & Management aan het EuroCollege in Rotterdam. Wat Askamp na haar studie en Oh Oh Daar Gaan We Weer! gaat doen is niet bekend, maar mogelijk liggen de banen in het uitgaansleven/toerisme voor haar voor het oprapen. En anders wordt het mogelijk toch wel een baan bij de recherche of zelfs FBI.

Angelica Askamp in Take Me Out

Angelica Askamp was eerder via Take Me Out al eens op televisie te bewonderen. Oh Oh Daar Gaan We Weer! is voor de Haagse dus niet het televisiedebuut. In 2013 was zij al eens te zien op RTL 5. Take Me Out werd toen gepresenteerd door Jan Kooijman. Met 29 andere vrouwen stond zij achter een desk om vrijgezelle mannen te keuren. Indien de persoon de dames niet kon bekoren, dan konden zij hem wegklikken door op de rode knop te drukken. Een relatie heeft Angelica dus niet aan Take Me Out overgehouden, gezien het feit dat ze vrijgezel is.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Amanda | Genevieve | Simone | Nicky | Damian | Shady | Wesley

Volg Angelica Askamp op Facebook, Twitter en Instagram

Geplaatst door Angelica Askamp op donderdag 26 mei 2016

Geplaatst door Angelica Askamp op donderdag 24 december 2015

Geplaatst door Angelica Askamp op maandag 17 maart 2014