Sterren op TV
Angela Toon Bouwval Gezocht

Angela en vader Toon in Bouwval Gezocht

Angela doet mee aan Bouwval Gezocht. Als ze er na een echtscheiding alleen voor komt te staan met haar drie kinderen, besluit ze tijdelijk bij haar ouders in te trekken. Ondertussen zoekt ze hard naar een woning waar ze met haar kinderen terecht kan. Ze komt uit bij een verwaarloosde rijtjeswoning in Helmond. Ze besluit het huis te kopen en wil het in drie maanden klaar hebben. Haar vader Toon wil niets liever dan zijn dochter helpen, maar krijgt ook slecht nieuws in Bouwval Gezocht.

Angela in Bouwval Gezocht

Angela is te zien in Bouwval Gezocht. Ze is sinds vijf maanden gescheiden en heeft besloten met haar drie dochters in te trekken bij haar ouders. Een tijdje was dat leuk, maar vooral de kinderen hebben nu wel behoefte aan een eigen plekje. Angela heeft inmiddels vele huizen bekeken en is uitgekomen bij een klushuis. Een bewuste keuze, zo geeft ze zelf aan.

“Dit huis konden we vrij gunstig kopen en van top tot teen naar ons zin maken.” Het huis is echter al zestig jaar oud en zwaar verwaarloosd. Er moet dan ook heel veel aan gebeuren en als dat aan Angela ligt, gebeurt dat ook nog eens binnen drie maanden. Opa Toon, die altijd in de bouw heeft gewerkt, moet een grote rol spelen in het opknappen van het huis. Het pand heeft 88.000 euro gekost.

Slecht nieuws Toon

Toon is het weliswaar gewend om te werken in de bouw, toch krijgt hij zeer slecht nieuws tijdens de verbouwing. De 73-jarige opa heeft namelijk een hernia, waardoor hij niet echt aan het werk kan. Wel kan hij aanwijzingen geven. Aan het eind van de aflevering wordt het huis bekeken door experts.

In totaal heeft Angela 129.000 euro geïnvesteerd in het huis. De deskundige schatten de huidige waarde van het huis inmiddels op een gemiddelde waarde van 175.000. Daarmee zouden ze een winst van 46.000 euro bereiken.

Meer Bouwval Gezocht
Henk en Mirjam in Bouwval Gezocht
Loes en Willem in Bouwval Gezocht
Sabrina en Michel in Bouwval Gezocht