Sterren op TV
Andy van der Meijde, van voetballer tot tv-persoonlijkheid

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 december 2022

Laatst Geüpdatet: 21 december 2022

Andy van der Meijde, van voetballer tot tv-persoonlijkheid

De welbekende topvoetballer Andy van der Meijde was één van de meest populaire spelers die meerdere welbekende teams heeft ondersteund. Deze profvoetballer verdient circa 40.000 per week, wat hem als een succesvolle Nederlander maakt. Lees de tekst hieronder goed door als je meer te weten wilt komen over wie Andy van der Meije is, zowel als voetballer als zijn persoonlijkheid.

Inhoudsopgave

Wie is Andy van der Meijde

Andy van der Meijde is een voornamelijk Nederlands topvoetballer, geboren op 30 september 1979 in Arnhem. Het gaat om een profvoetballer die speelde als rechtsbuiten en die ook in met Nederlands Elftal heeft meegedaan. Andy van der Meijde is na zijn spelersloopbaan vooral te zien in de media.

Ontwikkeling tot profvoetballer

De profvoetballer is eerst bij de welbekende club Ajax gestart. Hierna werd Andy ingehuurd bij FC Twente, maar een poosje later is Andy weer naar Ajax teruggekeerd. Na zijn terugkomst heeft hij ook zijn grote doorbraak ervaren: het winnen van de landstitel, de Johan Cruijff Schaal en de beker.

Hierna heeft Andy besloten om internationaal te gaan bij clubs als Internazionale en Everton. Bij terugkeer in Nederland is de topvoetballer thuis gekeerd bij PSV en het Nederlands Elftal. De verschillende voetbalclubs waar Andy deel van vormde zijn Ajax, FC Twente, Internazionale, Everton, PSV en het Nederlands Elftal.

Andere bezigheden

Naast voetbal staat Andy ook bekend om zijn populaire reality tv-serie in de entertainment branche. Daar komt nog bij dat hij regelmatig programma’s produceerde voor BetCity.nl en dat Andy de ambassadeur van BetCity.nl was. Helaas mogen bekende Nederlanders geen reclame meer maken voor gokbedrijven. Je hoeft geen bekendheden meer te volgen, je kunt ook gewoon alle reviews lezen van legale online casino’s via deze website. Inmiddels is er ook een biografie van Andy van der Meijde te koop genaamd ‘Geen Genade’ en kon je een tijdje van de theatershows van Van der Meije genieten, samen met zijn vrouw Melissa. De show droeg dan ook de naam: ‘Andy & Melissa’.

Volg Andy van der Meijde

Wil je meer te weten komen over het leven van Andy of wil je op de hoogte blijven de van allerlaatste ontwikkelingen op sportgebied als het gaat om Van der Meijde, dan kun je hem altijd op Instagram volgen.

Andy van der Meijde is te volgen via Instagram.