Sterren op TV

Andre de vriend van Yvette Luhrs

Andre is de vriend van Yvette Luhrs, die een eigen serie kreeg op Net5 omwille van haar carrièrswitch van sekswerker tot prostituee, genaamd Ik Word Prostituee. Ze scoorde landelijke bekendheid door een turbulent optreden aan tafel bij Jeroen Pauw in diens talkshow.

Andre vriend van Yvette Luhrs

Over de vriend van Yvette Luhrs is niet erg veel bekend, behalve dat hij André heet en al ruim vijf jaar samen is met de blondine. Dat Yvette de nodige handelingen met andere mannen verricht voor haar werk, zit hem klaarblijkelijk niet zo dwars.

Sekswerker, activiste en politica BIJ1

Yvette Luhrs heeft Media en Cultuur gestudeerd op de Universiteit van Amsterdam, die ze in 2014 afrondde. Na een korte carrière in de journalistiek, onder meer als redacteur bij RTV Noord-Holland en columniste bij VICE Benelux, belandde ze uiteindelijk als secretaris bij Sekswerk Nederland.

Vandaag de dag verdient Yvette haar brood als zelfstandig sekswerkdeskundige en mediamaker. Ook geldt ze als rechtenactivist én is ze kandidaat voor de Tweede Kamer Verkiezingen van 2021, namens de partij BIJ1.

Yvette Luhrs in Ik Word Prostituee

In november 2020 werd bekend dat Yvette Luhrs een eigen serie gaat krijgen op Net5. In ‘Ik Word Prostituee’ volgen kijkers haar carrièreswitch van sekswerker naar prostituee. Als sekswerker verdiende ze altijd haar geld zonder sex (maar meer als activist, schrijver en maker van feministische porno), nu gaat ze dus ook zélf het bed in met klanten.

Net5 schreef er over: “Als dochter van twee politieagenten weet zij wat de risico’s zijn en welke stigma’s om het vak hangen. Toch gaat zij deze stap maken; deels omdat ze van seks geniet en veel te geven heeft, maar ook om te laten zien dat prostitutie niet altijd gedwongen is en het vak ook mooie kanten heeft.” Daar zal de vriend van Yvette Luhrs, André, het vast wel mee eens zijn!

???? @humanrightstattoo

Geplaatst door Yvette Luhrs op Zondag 29 november 2020