Sterren op TV
André Hillenius House of Talent

André Hillenius slimme kop in House of Talent

André Hillenius is de slimme kop in House of Talent. Nadat hij vorig jaar zijn gymnasium had afgerond, kon hij alle kanten op. Toch koos deze jongeman voor een unieke stap. Hij wil namelijk niets liever dan het maken als muzikant. Daarvoor zal hij eerst moeten zorgen dat hij tot de laatste acht deelnemers van House of Talent behoort.

André Hillenius in House of Talent

André Hillenius is te zien in House of Talent. Terwijl hij alle kanten op had kunnen gaan na het afronden van zijn gymnasium, koos hij voor een opmerkelijke stap: de muziek. Al jarenlang is hij bezig met het maken van muziek, maar van een doorbraak is nog totaal geen sprake. Toch heeft André wel ene talent waarmee hij andere weleens naar huis zou kunnen sturen in House of Talent.

André is namelijk veelzijdig. Hij begon op zijn vierde met viool spelen, maar inmiddels zijn daar al aardig wat muziekinstrumenten bij gekomen. Hij speelt vlekkeloos op de gitaar, de basgitaar, de piano en zelfs op de triangel. Die veelzijdigheid kan hem weleens goed van pas komen in House of Talent.

André Hillenius carrière

André Hillenius kan dan aardig wat muziekinstrumenten bespelen, tot op heden heeft hij daar nog nooit de spotlight mee opgezocht. Het enige filmpje dat we van André tegenkomen op het web, is een filmpje waarin hij praat over één van zijn andere talenten: tennis. Naast dat André bezig is met muziek, is hij namelijk ook tennisleraar.

Muziek en tennisleraar leken tijdens zijn schoolcarrière echter nooit voor hem bestemd. “Vorig jaar heb ik gymnasium afgerond, toen kon ik echt alle kanten op: econometrie, geneeskunde, maar ik koos voor muziek, want daar ligt echt mijn passie. Ook al zeiden mijn ouders van: doe maar niet.” In House of Talent gaan we zien of André de juiste keuze heeft gemaakt.

André Hillenius is te volgen via Facebook en Instagram.