Sterren op TV
Jan Noortje Eigen Huis & Tuin Ande Daan

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Ande en Daan en Jan en Noortje in Eigen Huis & Tuin

Ande en Daan en Jan en Noortje zijn te zien in Eigen Huis & Tuin. De twee stellen hebben een prachtig huis, maar in beide gevallen moet er wel nog wat gebeuren voordat ze echt gelukkig zijn in hun huis. Ande en Daan hebben de hulp van Tom ingeschakeld in de hoop dat hij hun tuin aan kan pakken. Jan en Noortje daarentegen zijn niet tevreden over hun huidige badkamer en hoopt dat Thomas daarbij kan helpen.

Ande en Daan in Eigen Huis & Tuin

Ande en Daan doen mee aan Eigen Huis & Tuin. De twee leerden elkaar vijf jaar geleden kennen en wonen inmiddels twee jaar samen in hun eigen woning. Het stel is niet tevreden over hoe de tuin er momenteel uitziet. Het gebied achter hun huis is te beschrijven als een saaie, grauwe bende. Tom pakt het aan.

“Het is een bij elkaar geraapt zooitje. Onze tuin is echt een drama. We zitten eigenlijk bijna altijd met de gordijnen dicht. Zelfs als de zon schijnt, dan gaan we daar niet zitten”, vertelde het stel al. Ande en Daan hopen dat reizen, industrieel en urban terug te vinden is in hun nieuwe tuin.

Jan en Noortje willen sfeervolle badkamer

Jan en Noortje uit Den Bosch hebben ook werk voor de klussers van Eigen Huis & Tuin. De twee leerden elkaar kennen tijdens een voorfeestje van carnaval en zijn sindsdien smoorverliefd. “Als je aan mij vraagt: ‘Wat is het mooiste in je leven?’ Dan is het Noor en carnaval.”

Jan zou echter nog gelukkiger zijn anders zijn badkamer er nog beter uit zou zien. De huidige badkamer van de twee komt uit 1970 en is erg verouderd. Er zijn bruine tegeltjes en er is weinig opbergruimte. Ze hopen op een sfeervolle badkamer die past bij de rest van het huis en daar gaat Thomas voor zorgen.