Sterren op TV
Ana Opp Obregon vriendin Hirving Lozano

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano. De Mexicaanse buitenspeler speelt de aankomende seizoenen voor PSV en dus gaan we zijn vriendin Ana vast ook vaak in het Philips Stadion zien.

Vriendin Ana Obregón is de grootste fan van Hirving Lozano

Dat laatste is eigenlijk ook wel nodig, want Ana Obregón gaat op internet door het leven onder het pseudoniem ‘Ana Opp’. Daardoor was het nog een hels karwei om haar echte naam überhaupt te ontdekken. De vriendin van Hirving Lozano kun je op social media wel vinden, maar ze heeft haar profielen afgeschermd. Wél weten we dat Ana de allergrootste fan is van vriend Lozano, want dat schreeuwt ze van de daken.

Waar het voor ons lastig was Ana’s naam te ontdekken, was het voor technisch directeur Marcel Brands van PSV erg moeilijk om Lozano vast te leggen. Aanvankelijk vroeg de Mexicaanse werkgever van de vleugelspits 20 miljoen euro… en dat is een bedrag dat de Eindhovenaren niet kunnen betalen. De beleidsbepaler van PSV diende een paar keer naar Mexico te vliegen, maar nu mag Lozano zich dan daadwerkelijk een PSV’er noemen. Voor ongeveer 6 tot 10 miljoen euro komt hij naar Eindhoven. En nog niet zo heel lang gelden werd hij nog in verband gebracht met clubs als Manchester United.

Zelfs Ana noemt vriend Hirving ‘Chucky’

Lozano is een échte beroemdheid in Mexico en eigenlijk heel Midden- en Zuid-Amerika. Hij staat te boeken als een van de sterren van het Mexicaanse nationale elftal en iedereen kent hem onder zijn bijnaam Chucky. Waarom hij zo wordt genoemd? Het verhaal gaat dat de aanvaller tijdens jeugdtrainingskampen graag onder de bedden van zijn teamgenoten kroop. Vervolgens kwam hij daaronder vandaan en liet hij zijn ploegmaatjes schrikken. Daarom werd hij vernoemd naar Chucky, de moordlustige pop uit de horrorfilms. Inmiddels heeft niemand in Mexico het meer over ‘Lozano’… Hij wordt door iedereen Chucky genoemd, zelfs door zijn vriendin!

Ana Obregón kun je volgen via Instagram en Twitter.

Ana Opp Obregon vriendin Hirving Lozano

Ana Opp Obregon vriendin Hirving Lozano