Vriendinnen

Amijé van der Laan is de vriendin van Donny Roelvink

Amijé van der Laan vriendin Donny Roelvink

Amijé van der Laan is de vriendin van Donny Roelvink. Zijn broer Dave Roelvink is alweer een tijdje gelukkig met Julia Mekkes en nu heeft ook Donny een vriendin gevonden. Alhoewel Donny Roelvink zijn vriendin nog niet echt aan de pers heeft voorgesteld, deelt hij wel regelmatig foto’s van Amijé op zijn social media-kanalen.

Amijé van der Laan is vriendin Donny Roelvink

Amijé van der Laan is de vriendin van Donny Roelvink. Niet geheel verrassend hebben de twee ook dezelfde hobby’s en interesses. Net als Donny is ook Amijé een sportief type te noemen. In haar vrije tijd is ze graag bezig met voetballen en festivals bezoeken en wat betreft haar baantjes heeft ze vooral gewerkt in de horeca.

Veel gelijkenissen dus met Donny die iedere dag bezig is met sporten en sinds kort samen met zijn broer Dave de eigenaar is van club Hermanos. Wat betreft de schoolcarrière heeft Amijé het wel duidelijk verder geschopt dan haar vriend. Van der Laan studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam, terwijl Donny niet verder kwam dan het VMBO.

Wie is Amijé van der Laan?

Amijé van der Laan, de vriendin van Donny Roelvink, is negentien jaar oud. Ze is geboren en getogen in Amsterdam en heeft nog nooit ergens anders gewoond. Nadat ze haar schoolcarrière op het Montessori Lyceum in Amsterdam afrondde, ging ze aan de slag op de Hogeschool van Amsterdam.

Tegenwoordig is de jongedame werkzaam in een restaurant in Amsterdam. Op de momenten dat ze niet hoeft te werken, is de kans groot dat je haar ziet sporten.

Amijé van der Laan is te volgen via Instagram en Facebook.