Sterren op TV
Amelia Plummer Love Island

Amelia Plummer deelnemer Love Island Australia

Amelia Plummer is één van de deelneemsters aan Love Island Australia. Deze 22-jarige jongedame heeft ervoor gekozen om mee te doen aan het programma in de hoop de liefde van haar leven te vinden. Alhoewel Amelia uiteindelijk niet de winnares van het programma wordt met haar partner, heeft ze wel een relatie overgehouden aan haar deelname aan het programma.

Amelia Plummer Love Island Australia

Amelia Plummer doet mee aan Love Island. Dit 22-jarige model is één van de dames die ervoor gekozen heeft om mee te doen aan het programma in de hoop een leuke jongen tegen te komen. In het dagelijks leven houdt Amelia zich bezig met modellenwerk. Wat Amelia Plummer de afgelopen jaren verder heeft gedaan, is niet echt duidelijk. Al heeft ze wel een YouTube-kanaal met al meer dan 10.000 abonnees.

Amelia is afkomstig uit Sydney en komt pas later in de villa van Love Island terecht. Op dag 23 komt ze de villa binnen en kiest ze direct voor Josh Moss. De twee blijken elkaar daarna ook echt niet meer los te laten in Love Island Australia.

Amelia Plummer en Josh Moss

Amelia Plummer is in Love Island verliefd geworden op Josh Moss. De twee zijn vanaf de eerste dag dat Amelia in de villa is al bij elkaar en laten elkaar ook niet meer los. Toch slagen ze er niet in om ook met de hoofdprijs naar huis te gaan. Het zijn Grant Crapp en Tayla Damir die er met de eerste plek vandoor gaan, maar Amelia en Josh eindigen wel op de tweede plek.

In tegenstelling tot Grant en Tayla, zijn Amelia en Josh echter wel nog samen. De twee hebben besloten hun relatie ook buiten de villa voort te zetten. Josh sprak zich al eens uit over Amelia. “Je bent alles waar ik ooit om gevraagd hebt en meer dan dat. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Amelia Plummer is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door AMELIA (@ameliamarni) op

Een bericht gedeeld door AMELIA (@ameliamarni) op