Sterren op TV
Amber van den Elzen The Talent Project

Amber van den Elzen in The Talent Project

Amber van den Elzen doet mee aan The Talent Project. In het programma van RTL 4 moeten talentvolle artiesten erin slagen om de juryleden Caro Emerald, Roel van Velzen en Chantal Janzen voor zich te winnen. Als ze erin slagen om de jury te overtuigen, dan mogen ze honderd dagen plaatsnemen in de academy waar ze vervolgens op allerlei vlakken kunnen werken aan hun carrière met professionals.

Amber van den Elzen in The Talent Project

Amber van den Elzen doet mee aan The Talent Project. Amber is één van de talentvolle artiesten die de uitdaging aangaat om de jury te overtuigen om vervolgens honderd dagen met professionals te mogen werken aan haar carrière. Amber komt uit een muzikale familie en het is dan ook duidelijk dat ze vanuit huis al aardig wat tips meekrijgt wat betreft haar carrière.

Amber van den Elzen zag haar zus Laura eerder al meedoen aan een talentenjacht. Zij koos er in 2016 voor om in Duitsland mee te doen aan Deutschland sucht den Superstar en eindigde daar op de tweede plaats. Ook was Amber zelf al eens te zien in het Junior Songfestival.

Amber van den Elzen en The House of the Rising Sun

Geheel onervaren is Amber van den Elzen dan ook allerminst. Het afgelopen jaar hield ze zich onder meer bezig met The House of the Rising Sun. De show was van haar zus Laura en Mark Hoffmann en een live band. Terwijl Laura met de show heel Europa doorging, nam ze haar zusje maar al te graag mee om het nummer The House of the Rising Sun te laten zingen.

In The Talent Project zien we hoe Amber de volgende stap zet in haar carrière en advies krijgt over onder meer het zingen, haar styling en meer. Hieronder kun je haar alvast The House of the Rising Sun horen zingen.

Amber van den Elzen is te volgen via Instagram en Facebook.