Sterren op TV
Amber Davies Love Island

Amber Davies in Love Island seizoen 3

Amber Davies speelt een belangrijke rol in Love Island seizoen 3. Amber is samen met een heleboel andere vrijgezellen dames en heren afgereisd naar Mallorca in de hoop daar de liefde van haar leven tegen het lijf te lopen. Het perfecte stel gaat er aan het eind van het programma met een flink geldbedrag vandoor. Amber komt eerst bij Harley terecht, wisselt dan naar Kem, maakt nog twee uitstapjes en eindigt uiteindelijk met Kem. Amber is uiteindelijk de winnaar van het programma.

Amber Davies in Love Island

Amber Davies is bekend van Love Island. Amber is een knappe jongedame, die zichzelf op haar eigen manier voorstelt bij Love Island. “Ik hoop dat ik op m’n Instagram lijk.” Amber is twintig jaar oud en in het dagelijks leven verdient ze haar geld als danseres. “Ik ben een klein meisje met een groot hart. Ik ben het middelpunt van het feest. Ik wee talleen niet van ophouden. Ik ben een feestbeest en wil een jongen die dat ook is”, vertelde Amber al.

Over haar ex-vriendjes is Amber niet heel erg te spreken. “M’n ex-vriendjes waren saaie sokken. Ik ben niet altijd helemaal trouw geweest. Ik heb harten gebroken. Ik heb een jongen nodig die me onder de duim houdt. Als ik in de villa ben, houd ik met niemand rekening. Ik ga geen meiden ontzien. Als ik iemand wil, ga ik ervoor. Ik ben klaar om in een relatie te stappen en loyaal te zijn.” Met Kem is het echter niet gelukt. De twee zijn uit elkaar.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Amber Davies is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Olivia Attwood | Camilla Thurlow | Montana Brown

Een bericht gedeeld door Amber Davies (@amb_d) op

Een bericht gedeeld door Amber Davies (@amb_d) op

Een bericht gedeeld door Amber Davies (@amb_d) op