Sterren op TV
Amanda Oh Oh Daar Gaan We Weer

Amanda Hitzerd van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Amanda Hitzerd is de losbol van Oh Oh Daar Gaan We Weer. De 22-jarige Haagse vertrok voor een paar weken naar Mallorca, om daar met zeven andere personen uit Den Haag het eiland op zijn kop te zetten. Het doel was om Oh Oh Cherso, de voorganger, in de schaduw te plaatsen. En dat lijkt Amanda en haar nieuwe vrienden te zijn gelukt.

Amanda in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Als Amanda zichzelf voor Oh Oh Daar Gaan We Weer introduceert merkt ze op dat ze een losbol is van 22 jaar. Als Hitzie, zoals haar bijnaam luidt, op stap gaat dan gaat dit gepaard met de nodige liters alcohol. Toch weet ze ook onder invloed heel goed wat ze wil. Zo geeft Amanda Hitzerd aan dat ze niet de makkelijkste is en dus niet met Jan en alleman mee naar huis gaat voor een one-night-stand.

Bij Amanda gaat het er op de eerste avond op Mallorca al behoorlijk ruig aan toe. Hoewel ze wel in haar eigen bed slaapt, wisselt ze die avond al flink wat speeksel uit. En niet alleen met mannen, ook Amanda en Angelica zoenen er heftig op los in Oh Oh Daar Gaan We Weer. Een dag later is Amanda het alweer vergeten.

Met Shady lijkt Amanda een haat-liefde-verhouding te hebben. Omdat Shady iets eerder is aangekomen in de villa heeft hij één van de fraaie kamers voor zich opgeëist. Als de blondine de villa binnenwandelt en een rondleiding door het huis krijgt is ze hier niet van gediend. Zij hoort in die kamer thuis, vindt ze.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Amanda hoopt op botox-kliniek of glitterwinkel

Na wat gesteggel spreken Shady en Amanda af dat ze om en om in de kamer mogen slapen. Als ze ‘s nachts dronken terugkomen van het stappen is die regel alweer vergeten en ligt Shady gewoon in het bed. Bonje gegarandeerd en dat is vast niet voor het laatst en dat terwijl de twee elkaar ergens toch ook wel weer graag zien.

Amanda droomt van een eigen botox-klliniek. Of een glitterwinkel. Dat laat ze weten aan Oh Oh Daar Gaan We Weer. Een glitterwinkel lijkt dan nog het beste te passen bij de opleiding van Hitzie. Momenteel volgt ze namelijk de modevakopleiding. Mogelijk kan ze zodra de opleiding is afgerond haar eigen glitterwinkel gerealiseerd worden.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Simone | Nicky | Damian | Shady | Wesley

Volg Amanda ook op Facebook en Instagram

Geplaatst door Amanda Hitzerd op maandag 24 augustus 2015