Sterren op TV
Altin Zherka Hannah Ex on the Beach Double Dutch

Altin Zherka als ex van Hannah in Ex on the Beach Double Dutch

Altin Zherka is de ex van Hannah in Ex on the Beach Double Dutch. Voor Mr. Steal Your Girl is het alweer de tweede keer dat hij meedoet aan het programma. Waar hij in het eerste seizoen van het programma nog het water uitkwam als de ex van Monja Van de Veire, is hij dit jaar langsgekomen als ex van Hannah Jacobs.

Wie is Altin Zherka?

Altin Zherka is afkomstig uit Kosovo. Om precies te zien is hij geboren in Gjakovë. Tegenwoordig is hij woonachtig in het Belgische Antwerpen. Tijdens zijn eerste keer in Ex on the Beach Double Dutch kwamen we al het één en ander over hem te weten. Zo is Altin, die zichzelf Mr. Steal Your Girl noemt, vaak bezig met zijn uiterlijk. “Ik wax af en toe wel mijn wenkbrauwen, mijn gezicht. Ik ben graag proper. Sommige jongens zijn volbehaard. Dat wil ik niet. Ik ben ook nog een grote fan van Cristiano Ronaldo, dus daarom”, vertelde Altin toen. Nu blijkt hij ook de ex te zijn van Hannah, met wie hij zes maanden een relatie heeft gehad. “Ik zag het meer als gewoon plezier hebben met haar.”

Altin in Ex on the Beach Double Dutch

Altin Zherka is in 2017 weer te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Daarin is hij heel duidelijk. Hij is weliswaar zes maanden samen geweest met Hannah, maar zag dat nooit als een serieuze relatie. Zijn ex hoeft dan ook niet te verwachten dat er nu wel een relatie in zit. Altin wil zich zeker niet binden, zo gaf hij al direct te kennen. “Ik vind het jammer dat ik dat moet zeggen, maar zij is gewoon niet het type meisje waarmee ik me wil binden.”

Altin Zherka is te volgen via Instagram en Facebook.