Sterren op TV
Alles over YouTuber Stefan de Vries

Alles over YouTuber Stefan de Vries

Stefan de Vries, is één van de grootste YouTubers van Nederland. Op zijn YouTube-kanaal ‘Stefan de Vries’ upload hij wekelijks 1 video. Stefan, heet bijna 900.000 volgers op zijn kanaal. De YouTuber is op dit moment vrijgezel. Eerder, was hij samen met Britt Scholte, zij speelde Kimberly in RTL4-programma GTST.

Hoe-oud-is-Stefan-de-Vries
© Instagram @stefandevries

Inhoudsopgave

Hoe oud is Stefan de Vries?

Stefan, is geboren op 1 september 1995 in Beverwijk. Hier heeft hij ook een groot deel van zijn jeugd gewoond. Op dit moment woont hij in onze hoofdstad. In de video’s van de 27-jarige zijn Bram Krikke, Joel Beukers en Koen van Heest vaak te zijn. De laatstgenoemde heeft op dit moment een relatie met de prachtige Juultje Tieleman.

De social media kanalen van Stefan de Vries
© Instagram @stefandevries

Zijn social media kanalen

Stefan, is actief op Instagram en TikTok, naast hij zijn eigen YouTube-kanaal heeft. Op zijn TikTok-account heet hij bijna de magische grens van 1 miljoen volgers behaald. De YouTuber die geboren is in Beverwijk plaatst bijna elke dag een nieuwe TikTok. Op dit social media platform werkt hij samen met verschillende bedrijven.

Dit verdient Stefan de Vries
© Instagram @stefandevries

Zijn verdiensten

Naar schatting verdient de 27-jarige YouTuber zo’n 200.000 euro per jaar. Maar een klein deel hiervan verdient hij met zijn YouTube views. Het grootste deel van zijn inkomsten verdient hij door samen te werken met bedrijven. Dat het goed gaat met Stefan, is wel te zien aan zijn auto. Hij kocht ondanks een BM2 320i in een prachtige blauw kleur.

Zijn auto was te zien in een video op het YouTube-kanaal van Jay-Jay Boske. Zijn auto heeft een nieuwwaarde van €56.139. Naast een mooie auto, heeft hij een eigen bedrijfspand en een eigen huis. We verwachten dat hij de komende jaren ngo meer geld gaat verdienen, omdat de 27-jarige steeds populairder wordt.

Foto’s © Instagram @stefandevries