Sterren op TV
Alles over YouTuber Boaz

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 december 2022

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Alles over YouTuber Boaz

Boaz van Boggelen – zoals Boaz volledig heet – is een bekende Nederlandse YouTuber die dagelijks uploadt. Hij behoort samen met Gio Latooy, Don de Jong en Enzo Knol tot de grootste YouTubers van Nederland. Naast hij zijn eigen YouTube kanaal runt, heeft hij twee bedrijven; ‘Boring Drive’ en ‘Jump XL By Boaz’.

Inhoudsopgave

Boaz vriendin

Nikée Sacha is de prachtige vriendin van Boaz. Zij is bevriend met Danique Hosmar en Lies Zhara. De vriendin van Boaz van Boggelen is vaak te vinden in de sportschool. Ze heeft een mooi lichaam, dat doe je goed, Boaz. Boaz van Dongelen en Nikée Sacha hebben al bijna anderhalf jaar een relatie. Eerder had de bekende YouTuber een relatie met Anna Trijntje. Zij heeft op haar Instagram-account bijna 100.000 volgers.

Boaz vriendin (1)
Foto’s © Instagram boazo_o

De auto van YouTuber Boaz

Dat Boaz gek van oud is, weten de meeste mensen wel. Zeker, de mensen die hem volgen op zijn YouTube-kanaal. De YouTuber heeft verschillende hobby auto’s. Deze bouwt hij de 23-jarige ondernemer helemaal op. Dit deed hij onder meer bij de MX-5 B. Boaz, rijdt op dit moment een elektrische Audi, naast zijn Audi RS3. Je kan deze auto zelf volgen op Instagram.

Boaz heeft een huis gekocht in Amersfoort 

De YouTuber deelde op zijn Instagram-account dat hij zijn eerste huis heeft gekocht. Ook zijn prachtige vriendin Nikée Sacha stond op deze foto’s. Het nieuwe huis van Boaz staat in Amersfoort. Eerder, woonde hij in Ede, omdat hij vaak bij zijn bedrijf ‘Jump XL’ moest zijn.

Boaz is mede-eigenaar bij Jump XL Ede By Boaz

Boaz is sinds oktober 2020 de eigenaar van ‘Jump XL Ede By Boaz’. Dit bedrijf richtte hij op met goede vriend Niels Middelaar. Hij heeft de dagelijkse leiding, Boaz doet vooral de marketing.

Foto’s © Instagram boazo_o