Sterren op TV
Alles over Wim Hof The Ice Man

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 november 2022

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Alles over Wim Hof The Ice Man

Wim Hof, staat bekend als de ‘The Ice Man’. Hij is geboren op 20 april 1959, op dit moment is hij 63 jaar oud. De geboren Sittardenaar was getrouwd met Olaya Hof. Zij overleed in 1995.

Hij heeft verschillende koude records op zijn naam staan. Ook ontwikkelde hij een methode, waardoor mensen langer tegen kou kunnen. Toch, is Wim Hof het meest bekend van de beelden dat hij letterlijk in een bad vol ijs ligt.

Inhoudsopgave

Deze wereldrecords heeft Wim Hof op zijn naam staan

Wim Hof heeft in totaal 21 Guinness World Records in handen. Hij levert uitzonderlijk prestaties.  Zo liep de Maastrichtenaar een marathon op de Noordpool in zijn korte broek, zwom hij 60 meter onder het ijs met één adem.

Wim Hof, werkt samen met Remeha, dit is een cv-ketel fabrikant. Samen met dit bedrijf heeft hij een methode ontwikkelt om zijn lichaamstemperatuur altijd op 37 graden te houden.

In welke tv-series was Wim Hof te zien?

Wim Hof, was meerdere keren te zien bij RTL Boulevard, NPO 1 e NPO 3. Ook heeft hij zijn eigen film op BBC one. Deze is overigens ook te zien op Netflix. Voor de rest is hij regelmatig te zien in verschillende tv-programma’s. Ook was hij te zien bij Eva Jinek. Hier is hij regelmatig de gast.

De boeken van de Ice man

Wim Hof bracht in heel zijn leven verschillende boeken uit. In de periode 2020 tot 2022 bracht hij 4 verschillende boeken uit. Dit zijn de titels van de boeken: ‘’ De Wim Hof methode: Overstijg jezelf met The Ice Man, el método wim hof: trasciende tus límites, activa todo tu potencial, la méthode wim hof – la thérapie par le froid pour devenir fort, heureux et en bonne santé en o método wim hof: ative todo o seu potencial humano.’’ De boeken zijn te koop op bol.com.

Wil je meer weten over het leven van Wim Hof? Volg ons dan op Instagram en Facebook.