Sterren op TV
Alles over Ted

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 november 2022

Laatst Geüpdatet: 7 november 2022

Alles over Ted van B&B Vol liefde

Ted uit B&B Vol Liefde is een vrouw met een groot hart. Ze is altijd bereid om haar medemensen te helpen, of het nu gaat om een goede raad of een luisterend oor. Ted is ook een geweldige kok, en ze deelt haar liefde voor eten altijd graag met iedereen om haar heen. Haar huis is dan ook altijd open voor gasten, en er is altijd wel iets te eten en te drinken. Ze is 68 jaar oud en woont al jaren in Portugal. Hier runt ze samen met haar vriendin haar B&B. De 68-jarige vrouw verloor in 10 jaar tijd twee echtgenoten. Ze is nu op zoek naar een leuke man, daarom deed ze mee aan de reality-serie.

Inhoudsopgave

Ted is eigenaresse van B&B The Flaghouse in Portugal

Ted woont niet alleen in de B&B, ze runt het namelijk samen met goede vriendin Carla. Ze hebben samen een mooie tuin, waar ze graag werken. Gasten kunnen er heerlijk ontspannen, en genieten van het prachtige uitzicht. Alle kamers in de B&B hebben een eigen WC. De badkamers moeten wel gedeeld worden. Waarna je je kamer uitstapt, kijk je uit Portugal. Ook beschikt de B&B over een verwarmd  buitenzwembad met fantastisch uitzicht. Wil je de gehele B&B zien? Bekijk dan Tripadvisor.

Deze mannen kwamen voor Ted naar Portugal

Ben, Piet, Ab en Tjerk kwamen voor de 68-jarige Ted naar Portugal.  Ted heeft een zwaar leven gehad. In 10 jaar tijd verloor ze twee partners. Toch, gaat ze niet bij de pakken neer zitten. Ze zoekt een man die wilt genieten van het leven. Af en toe is ze een pittige tante, hier moet je wel tegen kunnen wanneer je de partner van haar wilt worden. Alle mannen stuurde een voortstelvideo. Van alle mannen die dit gedaan hadden, heeft ze Ben, Piet Ab en Tjerk gekozen. Dit was een goed teken, toch zat haar droomman er niet bij.

Ted uit B&B Vol liefde verloor twee mannen

in haar leven. Haar eerste man overleed aan kanker, en haar tweede man stierf bij een ongeluk. Dit heeft haar erg geraakt, maar ze heeft de moed niet opgegeven. Ze is er nog steeds voor haar vrienden en familie, en ze geniet nog steeds van het leven.

Andere deelnemers uit B&B Vol liefde seizoen 2

Astrid, Denise, Hans, Natasja, Martijn, Richard en Hans waren andere deelnemers uit seizoen 2 van de reality-serie. Samen met Ted hebben ze van dit seizoen een groot succes weten te maken.

Op de hoogte blijven van het liefdesleven van Ted? Volg ons dan op Instagram en Facebook.