Sterren op TV
Alles over Stevie van Ex On The Beach Double DutchAlles over Stevie van Ex On The Beach Double Dutch

Alles over Stevie van Ex On The Beach Double Dutch

Stevie is een influencer en realityster bekend van het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze is te zien in seizoen 8 van het programma als een van de acht singles. Stevie is 25 jaar oud en woont in Heerlen

Inhoudsopgave

Haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch:

Stevie kwam niet als één van de singles het strand op, ze was namelijk één van de castleden. Elke aflevering kwamen er nieuwe exen het strand op alleen Stevie werd gespaard. Ze koppelde een geweldig team met de andere single Jennifer. Samen zorgden ze voor veel humor en sfeer in de groep. Toch vond Stevie haar “friends with benefits”, namelijk Ivory. Hij kwam het strand opgelopen voor Romeé, ze is een oud-deelneemster van Temptation Island.

Stevie was één van de castleden van seizoen 8 van reality-show ‘Ex On The Beach Double Dutch’.  De andere castleden waren: Tcheutche, Nick, Luca, Jennifer, Joyce, Joao en Lynn

Er waren veel vragen over de situatie van Stevie in EOTB. Want er was nog steeds geen ex van haar verschenen op het strand. En ze was de laatste aflevering helemaal niet te zien. Dit riep veel vragen op bij trouwe kijkers en deze heeft ze op haar social media beantwoord. “helaas was ik 1.5 dag voor vertrek positief getest op COVID-19.”

Stevie en Ivory

Ivory kwam als ex het strand opgelopen voor Romeé. Maar al snel vonden hij en Stevie elkaar. Ze hebben meerdere keren seks gehad in het programma. Doordat Stevie cvroegtijdig het programma verlaten had, wisten kijkers niet of ze elkaar na het programma nog gezien hebben. Alleen het lijkt erop dat dit niet is gebeurd.

Stevie haar ex Randy

Stevie en Randy hebben elkaar ontmoet in Heerlen, hier woont Stevie. Na een nacht uit ging ze naar het huis van de vriend van Randy. Deze vriend wou Stevie zoenen, zij wijste dit af, wanneer Randy naar Stevie haar huis reed. Tijdens het rijden heeft Stevie, Randy gepijpt. Uiteindelijk hebben ze die avond bij haar thuis seks gehad. Ook die daaropvolgende ochtend was het raak.

Stevie haar leven volgen? Bekijk dan haar Instagram-account.