Sterren op TV
Alles over Shirley Carmer van Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 15 oktober 2022

Alles over Shirley Carmer van Ex On The Beach Double Dutch

Shirley Carmer is een bekende realityster die meegedaan heeft aan de progrogramma’s ‘Temptation Island VIPS’ en ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Aan het eerstgenoemde programma deed ze mee met haar ex-vriend Damian. Tijdens seizoen 7 van het reality-show ‘Ex On The Beach Double Dutch’, kwam ze als ex van Robin het strand oplopen.

Inhoudsopgave

Haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

Shirley kwam tijdens seizoen 7 van de reality-show  het strand oplopen voor haar ex Robin. Eigenlijk, hebben ze elkaar nooit goed leren kennen. Het kon dus van alle kant op. Shirley zij: ‘’Robin is relatiemateriaal voor mij’’. Dit zagen we ook in de verschillende afleveringen van het programma. Niet alleen Robin was gecharmeerd van deze Blondine, maar Dusty ook. Hierdoor kregen ze ruzie. Het is nog steeds niet goed tussen die twee. Tijdens de reality-show is ze helemaal zichzelf geweest.

Veel kijkers kende haar al van haar deelname aan ‘Temptation Island VIPS’. Tijdens Ex On The Beach Double Dutch hebben Shirley en Robin seks gehad. Ze gingen uiteindelijk als setje van strand af, in Nederland hebben ze het niet lang volgehouden.

Op dit moment lijken ze ruzie te hebben. Dat zagen we in de aflevering van ‘Eating With My Ex’. Ook ging ze uiteten met haar ex-vriend Damain. Dat zie je in ‘Eating With My Ex: Going Dutch’.

Andere deelnemers aan dit seizoen waren onder andere: Keanu, Odim, Jørney, Lesley en Dusty.

Robin is de ex van Shirley Cramer

Robin is de ex van Shirley Carmen. Voor hem kwam zij het strand oplopen. Hij was direct enthousiast. Jarenlang had Robin haar berichten gestuurd via Instagram. Toen hij merkte bij een zonnebank werkte, ging hij hier regelmatig langs.

Alleen, was zij er nooit. Uiteindelijk, hebben ze meerdere keren afgesproken en seks gehad. Het leek erg goed te gaan, maar uiteindelijk spraken ze elkaar niet meer.

De social media van Shirley Cramer

Op haar Instagram-account heeft ze inmiddels méér dan 163.000 volgers. Op Shirley’s-account vind je vooral foto’s in bikini. Om deze reden heeft ze veel mannelijke volgers. En dat snappen wij wel. Deze ex-blondine ziet er fantastisch uit.

Shirley Carmer OnlyFans & FanCentro

Zoals velen weten, is Shirley Carmer actief op OnlyFans en FanCentro. Op haar OnlyFans-account heeft ze 92-berichten staan en 4.7 duizend likes. Een abonnement kost je maandelijks 20 euro. Betaal je voor 1-jarig abonnement? Dan krijg je 50% korting

Ook op FanCentro is zo populair. Shirley’s FanCentro-account heeft 101-foto’s en 26-video’s. Wekelijks komen hier 4 nieuwe berichten bij. Shirley Carmer heeft van OnlyFans & FanCentro haar werk kunnen maken. Ze verdient er naar schatting tienduizenden euro’s per maand mee. Niet slecht!