Sterren op TV
shani davey ex on the beach

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 11 oktober 2022

Alles over Shani van Ex On The Beach Double Dutch

Shani is een realityster die bekend is van haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Deze pittige tante was één van de castleden van seizoen 7 van dit programma. Andere castleden waren: Danny, Odim, Keanu, Gloria, Dusty en Jørney. Tijdens het seizoen heeft ze vaak ruzie gehad met Lesley Versprille en Imke.  Tot op heden hebben ze ruzie

Inhoudsopgave

Shani en Davey

Davey kwam als ex van Jørney het strand oplopen. Zij hadden 4,5 jaar een relatie. Ze hebben zelfs samengewoond. In de eerste afleveringen wou Shani voor ‘Odim’ gaan. Uiteindelijk viel ze voor de charmante Davey. Na de laatste aflevering liep het stel ‘hand in hand’ van het strand. Ook in Nederland hebben ze lange tijd een relatie gehad. Wel, was dit met meerdere break-ups. Op 23 september 2021 namen ze een break, waarna ze op 13 oktober 2021 bekend maakte dat ze uit elkaar waren.

Ondanks ze geen stel meer zijn, doen ze nog wel veel dingen samen. 

Social media

Op Instagram heeft Shani zo’n 172.000 volgers, waarmee ze haar hele leven deelt. In het weekend zie je in haar stories veel video’s van feestjes. Door de week zie je veel over haar werk. Shani, is namelijk tatoeëerder, net als haar vader en moeder. Wil je haar leven op de voet volgen? Volg haar dan op Instagram. 

Belaagd door mannen met een bivakmuts 

Op 26 augustus 2022 vond de wedstrijd Roda vs Nac plaats. Hier gingen Davey en Shani samen met twee andere vrienden naartoe. Toen de wedstrijd afgelopen was, liepen ze naar de auto. Het stel werd toen benaderd door 30 mensen met een bivakmuts op. Davey en Shani rende naar hun auto, die ze vervolgens op slot deden. De mensen sloegen op de ruiten van hun auto. Uiteindelijk is er geen raam gebarsten en kwamen ze ‘met de schrik vrij’

Wat doet Shani van Ex On The Beach Double Dutch voor werk?

In het dagelijks leven werkt Shani als tatoeëerder. Ze heeft haar eigen salon genaamd ‘Tinta maldita’. De salon is gevestigd in België, hier woont Shani ook. Ze zet alleen tattoo’s, maar ook piercings. Wil je je tattoo verwijderen? Dan kun je bij Shani je tattoo laten laseren.