Sterren op TV
Alles over Sander van Vliet

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 september 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Alles over Sander van Vliet

Sander van Vliet is bekend van reality-show Ex On The Beach Double Dutch. Hij deed mee aan seizoen 7. Andere deelnemers waren onder andere: Odim, Danny Moors, Lesley en Dusty Tacoins. Hij was een ‘extraatje’ in het programma. Geen van de dames die op het strand zat, was zijn ex.

Inhoudsopgave

Sanders exen Isidora, Kelly van der Minne en Nicole Kawalkowski

Sander is niet vies van het vrouwelijk geslacht. In een interview gaf hij aan dat hij al méér dan 70 bedpartners heeft gehad. Enkele bekende exen van de realityster zijn: Isidora, Kelly van der Minne en Nicole Kowalkowski. Isidora kwam als verrassing binnen lopen in de kamer van Sander. Op dat moment lag hij met Lesley in bed. 

Nadat ze de eerste nacht ‘seks’ hadden gehad, kregen ze de dag(en) er naar ruzie. Hij zal te veel aandacht zoeken bij andere vrouwen en zou met Ex On The Beach Double Dutch-ster Sem gezoend hebben. Ook dit was te zien in één van de aflevering. Toen het seizoen afgelopen was, kreeg hij een korte relatie met Kelly van der Minne. Zij is bekend van Love Island. Nicole Kawalkowski is de laatste ex van Sander.

Op dit moment heeft Sander van Vliet geen vriendin. Als dit anders wordt, melden we dit.

Wat voor werk doet Sander van Vliet?

Wat Sander van Vliet precies voor werk doet, is niet bekend. Wel, weten we dat hij zich bezig houdt met cryptocurrencies. Hier lijkt hij zijn geld mee te verdienen. Voordat zijn vader overleed, hadden ze samen meerdere slagerijen. Deze zijn naar alle waarschijnlijkheid verkocht. Op dit moment woont hij in Marbella. Ondanks kocht hij hier zijn eigen appartement. Als we zijn Instagram mogen geloven, heeft hij het naar zijn zin in de Spaanse stad.

Boxing influencers vs Danny Moors

Op 31 oktober 2021 vond de wedstrijd plaats; Sander van Vliet vs Danny Moors. Ondanks Danny Moors maar een been heeft, ging hij de uitdaging aan. De eerste twee rondes ging het gelijk op, de derde ronde was voor Danny Moors. Om deze reden is ‘Danny Moors’ als winnaar gekozen door de jury. Sander, reageerde hier erg sportief op. Misschien is het tijd voor een rematch?