Sterren op TV
Alles over Richard van B&B Vol Liefde

Alles over Richard van B&B Vol Liefde

Richard van B&B Vol Liefde is een energieke man die het regenachtige Nederland heeft verruild voor het zonnige Portugal. In de Algarve heeft hij een groot stuk land gekocht en is hij druk bezig met de verbouwing van zijn villa. Richard is de enige die zijn B&B nog niet heeft geopend, maar dat duurde niet lang meer. Richard heeft twee kinderen; een zoon en een dochter.  Zijn echtgenoot is 4 jaar geleden overleden. Richard en zijn twee kinderen hebben een hele heftige tijd achter de rug.

Inhoudsopgave

Richard is eigenaar van villa ‘Tipi Algarve’ in Portugal.

Tijdens de reality-serie, was Richard druk bezig met de verbouwing. Hij heeft in Portugal een stuk grond gekocht, waar hij een luxe villa op laat bouwen. Zijn toekomstige gasten moeten kunnen genieten van alle luxe. Omdat hij een groot stuk land heeft, wil hij ook een glamping openen.

De B&B van Richard is sinds kort open voor gasten. De verbouwing is succesvol afgerond. En laten we eerlijk zijn, het ziet er fantastisch uit. De prachtige kamers zijn voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op het buitenterrein bevindt zich een buitenzwembad. Hier kun je in de zomer gratis gebruik van maken, wanneer je te gast bent bij Richard. Tipi Algarve heeft zelfs een eigen website. Deze vind je op https://tipialgarve.com/.

Zijn deelname aan B&B Vol Liefde

Simone, Claudia, Gerry, Maureen en Esther kwamen voor Richard naar Portugal. Simone kwam als eerst naar Portugal. Zij is 51 jaar oud en woont in Wormer. Simone is enkele jaren geleden gescheiden van haar toenmalig echtgenoot.

Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging, ze hoopt samen met Richard de B&B te gaan runnen. Claudia, Gerry, Maureen en Esther waren snel weg, dit geldt niet voor Simone. Simone en Richard bleken een mach te zijn. Dit was te zien tijdens het programma. Simonne, reisde wel terug naar Nederland, maar wou graag terugkeren. Of dit ook gebeurd is, lees je in de volgende paragraaf.

Zijn Richard en Simonne nog samen?

Simone en Richard zijn niet meer samen. Dit vertelde Richard haar tijdens een telefoongesprek. Simone, zag dit al aankomen. Zij hield meer van hem, dan hij van haar. Simonne vroeg ”Wil je ermee stoppen”, hierop antwoorde Richard met ”min of meer wel”. Sinds 30 augustus 2022 zijn ze uit elkaar.

 

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Lees dan onze artikelen over Astrid, Denise, TedMartijn, Hans, Hans en Natasja. De deelnemers van ‘B&B Vol Liefde’ op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.