Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 december 2021

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Alles over Pim Sedee, het gezicht van Telegraaf TV

Pim Sedee is sinds enkele jaren het gezicht van Telegraaf TV. Eerder was hij werkzaam als verslaggever voor RTL Nieuws.

werd geboren op 18 maart 1980. Sedee is een journalist en presentator bij Telegraaf TV.

Inhoudsopgave

Start loopbaan

Sedee begon zijn carrière als journalist bij het Algemeen Dagblad. Hij startte daar als sportverslaggever in 2003. Vijf jaar later maakte de journalist de overstap naar de TV. Hij was daar algemeen en politiek verslaggever bij RTL Nieuws.

Presentatieklussen

Vanaf 2017 was Sedee te zien op de website van De Telegraaf. De presentator presenteerde daarnaast ook een podcast over voetbal genaamd Kick-off. Vanaf 2018 was Sedee ook te zien als vaste gast bij 5 Uur Live. Hij was daar regelmatig ook te zien als presentator samen met collega Daphne Bunskoek. Sinds 2021 presenteert Sedee dagelijks het liveprogramma 112Vandaag bij RTL5, waar hij samenwerkt met Ellie Lust en Kirsten Westrik.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Pim Sedee (@pimsedee)

Bijdrage radioprogramma’s

Sedee is niet alleen op TV en online te zien, maar ook regelmatig te horen bij diverse radioprogramma’s. Zo wordt hij regelmatig gebeld voor zijn visie op het nieuws bij Evers Staat Op of Coen en Sander Show.

Privéleven

Pim Sedee is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn vrouw houdt hij buiten de publiciteit. Het gezin woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd mag Pim Sedee graag wielrennen.