Sterren op TV
Nynke de Jong

Alles over Nynke de Jong

Nynke de Jong is een Nederlandse journaliste, podcaster en schrijfster. Ze is vooral bekend van haar rol als champion bij RTL4-programma ‘Beat the Champions’. Op dit moment woont ze met haar drie kinderen en haar man in het Overijsselse Zwolle.

Ze is vooral bekend van haar rol als champion bij Beat the Champions. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Journalistiek.

Inhoudsopgave

Nyke de Jong opleiding

Omdat Nynke één van de chmpions is, weten we dat ze niet dom is. Aan de universiteit van Amsterdam behaalde ze een master in journalistiek. Op dit moment schrijft ze artikelen voor verschillende mediabedrijven in Nederland. Haar opleiding komt goed van pas bij haar dagelijkse werkzaamheden.

Wat voor werk doet Nynke de Jong?

Nynke de Jong werkt als journaliste en schrijfster voor bedrijven als De Tijd, AD, NU.nl en de Volkskrant. In de meeste kranten schrijft ze wekelijks een column. Dit gaat over onderwerpen wat haar bezig houdt. Naast al dit schrijf werkt, maakte ze ook nog een podcast. In de podcast genaamd ‘’ Alle Geschiedenis ooit’’ heeft ze het over allerlei historische gebeurtenissen.   Ze heeft hier zelfs een prijs mee gewonnen.

Nynke de Jong bekend van Beat The Champions

Ze is bij het grote publiek bekend geworden daar haar rol in RTL4-programma ‘’ Beat The Champions’’. Samen met de andere 4 Champions probeert ze de kandidaat te verslaan. Devrim Aslan, Diederik Jekel, Cindy Hemink en Abel Gilsing zijn de andere champions. Dit duo kan het elke kandidaat moeilijk maken. Met elkaar hebben ze namelijk extreem veel kennis over verschillende onderwerpen.

Het leven van Nynke de Jong op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

 

Haar grote liefde

Nynke de Jong is in september 2017 getrouwd met haar grote liefde Tom de Louw. Hij is ook de vader van haar 3 kinderen. Hun eerste dochter werd geboren in 2016, wanneer hun zoon in 2018 ter wereld kwam, hun laatste kind kwam in 2021 ter wereld.