Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 augustus 2022

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Alles over Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

Noa Vahle is de 22-jarige dochter van Nederlandse televisiepersoonlijkheid Linda de Mol en vader Sander Vahle. Ze is op deze jonge leeftijd al redactielid bij Veronica Inside en daarnaast studeert ze nog. Regelmatig krijgt Noa kritiek, omdat mensen denken dat de kansen die ze krijgt met gemak aan komen waaien door haar bekende familie. Echter is dit vaak het omgekeerde, ze moet opboksen tegen alle mensen die kritiek op haar hebben. Noa woont in een groot appartement in Amsterdam met een waarde van 875.000 euro en 143 vierkante meter. 

Inhoudsopgave

De droom van Noa Vahle

Noa wil later niet zoals haar moeder met hoge hakken van een showtrap aflopen en droomt wel van een carrière voor de camera. Zo werkt ze nu nog achter de schermen bij Veronica Inside, maar hoopt ze later in de voetsporen te treden van Hélène Hendriks en mensen te interviewen op het voetbalveld. Sinds kort is ze soms ook voor de camera te zien. Ze bleek bovendien, net als Helene Hendriks, goed om te kunnen gaan met grappen in de door mannen gedomineerde voetbalwereld om te kunnen gaan.

Opvoeding

Noa noemt zelf dat haar moeder, Linda de Mol, wel strenge normen en waarden had toen ze nog thuis woonde. Zo moest ze zorgen dat ze niet verwend overkwam en niet alles voor lief nam. Het komt natuurlijk best eens voor dat je wat meer mag en kan dan de kinderen die niet de zoon of dochter zijn van een grote televisiepersoonlijkheid.

Relatie

Noa Vahle maakte in juni 2022 bekend een relatie te hebben met Tim de Wild, die producer is. Een maand eerder plaatste haar vriend Tim al foto’s samen op zijn Instagram.