Sterren op TV
Alles-over-Nicolette-Kluijver-150x150

Alles over Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver is geboren op 29 september 1984 in Hilversum. Ze heeft twee kinderen: Ana-Sofia Isabella Staudt en Jesse Joost Staudt. In 2022 gaf Nicolette aan te gaan scheiden van haar man Joost. Ze waren sinds 2012 getrouwd en hebben samen twee kinderen. Ze gaven aan te gaan scheiden, op dit moment zijn ze nog niet gescheiden. De kinderen merken er nog weinig van, omdat ze nog steeds in de boerderij wonen.

Nicolette Kluijver haar carrière als presentatrice   

Nicolette ging op 16-jarige leeftijd werken voor de lokale omroep Almere. Ze is geboren in Hilversum, maar verhuisde op 10-jarige leeftijd naar Almere. Elite Model, vond dat ze er prachtig uitzag. Een carrière bij een modellenbureau lag  voor haar in het verschiet. Ze werkte samen met hippe modemerken als Diesel en Tommy Hilfiger.  

In de periode tussen 2002 en 2005 was ze meerdere keren te zien in Goede tijden, slechte tijden. Nicolette Kluijver speelde hier een rol als figurant. Naar een aantal jaren voor de Publieke Omroep gewerkt te hebben, maakte ze op 1 januari 2015 de stap naar RTL. De meeste mensen kennen haar als presentatrice van Expeditie Robinson. Dit doet ze samen met Kaj Gorgels.

In 2014 en 2015 presenteerde de talentvolle presentator ‘Adam zoekt Eva’.  In dit programma gingen de deelnemers naakt daten. Ze hadden dus geen kleren aan.

Nicolette Kluijver op social media

Nicolette Kluijver is actief op Facebook en Instagram. Toch, plaatst ze de meeste content op haar Instagram-account. Hier heeft ze méér dan 425.000 volgers op. Ook op Facebook is ze geen onbekende. Hier heeft de Haarlemse 109.000 volgers. Ondanks dat ze met haar tv-werk meer dan genoeg verdient om rond te komen, zijn haar samenwerkingen met bedrijven mooi meegenomen. 

Op de hoogte blijven van het leven van Nicolette Kluijver? Volg ons dan ook op Instagram en Facebook.