Sterren op TV
Alles over Nick van Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 30 oktober 2022

Alles over Nick van Ex On The Beach Double Dutch

Nick op Heij is een influenceer en realityster van het MTB-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Nick houdt ervan om druk bezig te zijn: sporten, feesten, werken en op vakantie gaan, daar houdt hij van.. Hij is ook al enkele jaren te vinden in Mallorca. Daar is hij weken lang als proper aan het werk in de zomervakantie.

Inhoudsopgave

Zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

Nick op Heij was te zien in  seizoen 8 van het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Hij kwam aan als een van de 8 singles die worden losgelaten op het eiland Gran Canaria. Nick is 21 jaar.. “een echte casanova” zo werd Nick beschreven toen hij het strand opgelopen kwam.

De casanova stond tijdens het programma behoorlijk in de schijnwerpers. Mede door ruzie met zijn ex Anne die het strand op is gekomen voor hem. Ze betrapte Nick met twee meiden naast zich in bed.

Lynn heeft het bed in de eerste aflevering gedeeld met Nick, ze beweert seks met hem te hebben gehad terwijl Nick dit ontkent. Anne weet niet goed wie ze moet geloven, maar het is niet meer dikke mik tussen de twee. Later in de reünie vertelt Lynn dat ze dit heeft verzonnen en het dus niet is gebeurd.

Hij was één van de castleden van seizoen 8 van dit programma. Andere castleden waren: Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Stevie en Tcheutche.

Nick en Anne

Anne is de ex die voor Nick het strand opgelopen kwam, nou het strand… het ging deze keer net iets anders. Anne verraste Nick op een vroege morgen in de villa. Ze kwam met een ontbijt op bed de kamer binnen om verhaal te halen.

Anne en Nick kennen elkaar via Instagram. Ze begonnen te chatten en er was een klik. Beide vonden elkaar erg aantrekkelijk en ze spraken af. De twee hebben toen een aantal keer seks gehad en er kwamen lichte gevoelens bij kijken. Tot Nick vertrok naar Gran Canaria waar hij mee ging doen aan het programma. 

Zijn bedrijven Proyalz & Go Gember

De 21-jarige Nick runt op zijn leeftijd al twee bedrijven. Hij is namelijk de eigenaar van ‘Proyalz’ en ‘Go Gember’, daarnaast is hij te boeken als DJ. Dit zien we andere Ex On The Beach Double-sterren ook doen zoals Harrie Snijders en Elias Giannoccaro. Zijn bedrijf ‘Proyalz’ focust zich op crypto, blockchain en goud. Op zijn eigen website proyalz.nl/ verkoopt hij een cursus over traden. Met Go Gember verkoopt de 21-jarige Nick 100% gember sap. Hier is hij pas net mee gestart.

Zijn hele leven op de voet volgen? Bekijk dan zijn Instagram-account.