Sterren op TV
Alles over Natasja van B&B Vol Liefde

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 november 2022

Laatst Geüpdatet: 9 november 2022

Alles over Natasja van B&B Vol Liefde

Vele Nederlanders dromen ervan: een eigen B&B. Natasja (47) droomde er ook van en maakte die droom werkelijkheid. Ze startte 4 jaar geleden een B&B in Frankrijk. In een oude watermolen heeft ze eigen handig een B&B gemaakt. Omdat haar relatie eindigde, is ze op zoek naar een nieuwe liefde. Tijdens het programma ‘B&B Vol Liefde’ probeert ze haar droom man te vinden.  Ze ging net als Denise, Martijn, Ted, Hans, Richard, Hans en Astrid het avontuur aan. Zij waren de andere deelnemers van seizoen 2 van ‘B&B Vol Liefde’.

Inhoudsopgave

Natasja is eigenaresse van B&B ‘Le Moulin en route’

in het plaatsje Blèves in Frankrijk vind je de B&B van Natasja. Het stadje Blèves heeft ‘slechts’ 98 inwoners, om deze reden is het lastig om hier een echtgenoot te vinden. . Haar B&B is gevestigd in een oude windmolen die ze helemaal heeft opgeknapt. Omdat haar huwelijk strandde, miste ze een man in huis. Ook zal ze goed wat hulp kunnen gebruiken om de B&B draaiende te houden. Vooral in de zomer is het flink aanpoten voor de 47-jarige dame. Vier Nederlandse mannen, Jos (48), Dirk (41), Menno (28) en Jan (60), kwamen voor haar naar Frankrijk.

Natasja’s deelname aan reality-serie B&B Vol Liefde

Haar ware liefde heeft ze niet gevonden tijdens haar deelname. Jos, Dirk, Menno en Jan waren niet de man waar ze naar op zoek was. Ze vond het leuk om mee te doen, omdat ze graag in de aandacht staat. Aan de andere kant was het flink aanpoten, omdat er ook gasten in de B&B zaten. ”Het gewone leven gaat door, maar je wordt constant gefilmd”, hier had ze af en toe moeite mee. Natasja heeft geen spijt dat ze mee gedaan heeft, het was een mooie ervaring. Ook heeft ze veel geleerd. En laten we niet vergeten, het is goede reclame voor haar B&B. Op https://www.moulinenroute.com/ is het mogelijk om een kamer te boeken.

Natasja heeft een nieuwe vriend

Natasja heeft kort naar het programma haar ware liefde gevonden.  Ondanks dat Meno nog terugkwam naar Frankrijk, is het niks geworden. Huub, is de nieuwe vriend van Natasja. Ze zijn dolgelukkig. Dat is te zien op haar Instagram-account. Binnenkort, trekt Huub bij haar in. Ze gaan samen de B&B runnen.

Het liefdesleven van Natasja op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.