Sterren op TV

Alles over Naomy van Beem, die nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Naomy van Beem is een Nederlandse personal trainer en ondernemer en ze werd geboren in 1990. Van Beem heeft een eigen onderneming genaamd NVB Hustle Hard en daarnaast heeft ze ook haar eigen personal training-app. Ze werd vooral bekend als de (waarschijnlijk) nieuwe vriendin van Rico Verhoeven. 

Influencer met veel volgers

Naast haar eigen onderneming en personal training-app heeft van Beem ook een aardige volgersschare opgebouwd op Instagram. Ze heeft op Instagram bijna 100.000 volgers wat haar ook een influencer maakt. Ze post regelmatig foto’s over haar leven als sporter.

Liefdesleven

Van Beem is al een tijdje aan het daten met bokser en BN’er Rico Verhoeven. De twee hebben elkaar leren kennen via het werk van Van Beem. Verhoeven is namelijk in het verleden een klant van Van Beem’s personal training geweest. Van Beem heeft een zoontje genaamd Isaiah uit een vorige relatie en de twee wonen samen in Amsterdam. Volgens diverse media lijkt het erop dat Naomy van Beem de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven is, al werd dat medio 2021 nog ontkend door Rico’s manager. Ze zijn al meermaals samen gespot en zouden ook al samen op vakantie zijn geweest, schreef Cosmopolitan. VI-analist René van der Gijp sprak bewonderend over de schoonheid van Naomy en complimenteerde Rico met zijn verovering.

De kickbokser was eerder getrouwd met Jacky Duchenne.